Ecologische houten bakvormen met jouw print

Ecologische houten bakvormen met jouw print
Referentie
WOODP1003
1 kleur / 1 zijde - met bakpapier inclusief
L 175 mm x B 110 mm x H 60 mm
Aantal per doos:
100
Aantal
- +
Subtotaal
€ 2.328,30
€ 51,74

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Loading stock ...
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor ecologische houten bakvormen met jouw print

Natuurlijke en ovenbestendige houten bakvorm

Ecologische houten bakvormen uit natuurlijk lindehout. Perfect om jouw zelfgebakken brood, gratin, brownie, brioche of cake prachtig in te presenteren. Of waarom niet deze bakvormen gebruiken voor een pasta of een lasagne te presenteren?

Kenmerken houten bakvormen:

Elke bakvorm wordt geleverd met 1 vel dubbelzijdig en vochtbestendig silicone bakpapier inbegrepen.

Customize deze bakvarmen met jouw eigen print!

 • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
 • Bedrukking in 1 kleur op 1 zijde van de bakvorm

Hoe verloopt  het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print en gelijke print op beide zijden, moet het cliché niet meer worden betaald.
We kunnen je een lege template bezorgen van de beker waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de bakvorm zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben  het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be.  Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de  bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele  veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 4 à 5  werkweken.

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van ecologische houten bakvormen met jouw print. Indien er eenmalige clichékosten worden aangerekend, vind je deze als optie bij de prijzen terug. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 5 werkweken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van ecologische houten bakvormen met jouw print
 • Eco-friendly
 • Freeze safe
 • Microwave safe
 • Oven safe
 • Made in Europe
 • Foodsafe

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Ecologische houten bakvormen met jouw print
Meer informatie
Referentie WOODP1003 Type Bakvorm
Materiaal Hout Kleur Naturel
Breedte 110 mm Lengte 175 mm
Hoogte 60 mm Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 5
Eco-friendly Ja Vorm Rechthoekig
Print Jouw logo in 1 kleur € / stuk (grootste afname) 0,52 €
Verpakkingen per pallet 45 Voedingsgeschikt Ja
Ovenbestendig Ja Microgolf bestendig Ja
Diepvriesbestendig Ja Aantal stuks per verpakking 100
Gemaakt in Europa Ja