Kartonnen wafel sleeve met jouw print

2 kleuren
L 133 mm x B 23 mm x H 60 mm
Referentie:
WAFFW2001
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 10 Dozen
  € 85,33 / doos
 • Vanaf 20 Dozen
  € 60,08 / doos
€ 853,30

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Wafel verpakking voor "on the go"

  Onze wafel sleeve is ideaal voor wie een lekkere Luikse of Brusselse wafel in de hand wil opeten zonder vuile handen. De sleeve vergemakkelijkt het vasthouden van de wafel en beschermt uw vingers tegen de warmte van de wafel.

  Waarom is dit een Bio Pack product?
  Dit product is gemaakt van plastic-vrij vetvrij karton, dus er is geen aparte plastic coating op het karton aangebracht. Het karton komt voort uit duurzaam gekweekt hout en is PEFC gecertificeerd. Aangezien er geen plastic coating op het karton zit, is deze verpakking perfect composteerbaar en recycleerbaar. Bovendien wordt deze wafelsleeve in Europa geproduceerd.

  Customize deze wafelverpakking met jouw eigen print!
   Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
   Opdruk kan in 2 kleuren
   De verpakking kan volledig bedrukt worden (enkel niet aan de binnenkant wegens voedselveiligheid)

  Hoe verloopt het proces?
  We kunnen je een lege template bezorgen van de verpakking waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkweken.

  no logo biopack  Dit product zonder print • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Sleeve
  Materiaal Karton
  Kleur Wit
  Lengte 133 mm
  Breedte 23 mm
  Hoogte 60 mm
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie WAFFW2001
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 2 kleuren
  € / stuk (grootste afname) 0,06 €
  Gebruik Wafels
  Aantal stuks per verpakking 1000
Andere klanten kochten ook