Bruine kartonnen wafel bakje met jouw print

Bruine kartonnen wafel bakje met jouw print
Referentie
WAFFK2002
2 kleuren
L 133 mm x B 23 mm x H 60 mm
Aantal per doos:
700
Aantal
- +
Subtotaal
€ 1.456,95
€ 97,13

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Vanaf 15 dozen€ 97,13 / doos
 • Vanaf 30 dozen € 78,74 / doos
Loading stock ...
 • Vanaf 15 dozen€ 97,13 / doos
 • Vanaf 30 dozen € 78,74 / doos
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor bruine kartonnen wafel bakje met jouw print

Dit kartonnen wafel bakje is een praktische oplossing voor wafels met toppings (slagroom, sausjes, fruit,…). Deze verpakking wordt plat geleverd waardoor je heel wat opslagruimte bespaart. Eenvoudig te monteren.
Deze maat is perfect voor Luikse wafels. Ontdek al onze gepersonaliseerde wafelverpakkingen.

Waarom is dit item eco-friendly?
Dit product is gemaakt van plastic-vrij vetvrij karton, dus er is geen aparte plastic coating op het karton aangebracht. Het karton komt voort uit duurzaam gekweekt hout. Aangezien er geen plastic coating op het karton zit, is deze verpakking perfect composteerbaar en recycleerbaar.

Customize deze wafelverpakking met jouw eigen print!
• Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
• Opdruk in 2 PMS (Pantone) kleuren
• De verpakking kan volledig bedrukt worden (enkel niet aan de binnenkant wegens voedselveiligheid)
• Geen clichékosten te betalen

Hoe verloopt het proces?
We kunnen je een lege template bezorgen van de verpakking waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 6 à 8 werkwerken.

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van bruine kartonnen wafel bakje met jouw print. Indien er eenmalige clichékosten worden aangerekend, vind je deze als optie bij de prijzen terug. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 8 - 10 werkweken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van bruine kartonnen wafel bakje met jouw print
 • Eco-friendly
 • Made in Europe

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Bruine kartonnen wafel bakje met jouw print
Meer informatie
Referentie WAFFK2002 Type Bakje
Materiaal Karton Kleur Naturel
Breedte 23 mm Lengte 133 mm
Hoogte 60 mm Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 8 - 10
Eco-friendly Ja Print Jouw logo in 2 kleuren
€ / stuk (grootste afname) 0,11 € Gebruik Wafels
Verpakkingen per pallet 30 Aantal stuks per verpakking 700
Gemaakt in Europa Ja