Tips en inspiratie
Om vlot te verzenden

Ecologische papieren apotheekzakjes

Ben je op zoek naar een stevige, veelzijdige zak om je producten veilig en discreet in op te bergen? Wij hebben daar een middeltje voor! Deze ecologische papieren zakjes zijn speciaal ontworpen voor apothekers. Het mooie, groene design biedt een natuurlijke uitstraling.

Een boodschap die blijft plakken 

Laat je boodschap plakken met onze bedrukte tape! Onze tape maakt het perfecte canvas voor jouw logo en/of slogan. Het is niet zomaar een plakband, het is een marketing instrument en een visitekaartje. Ons groot assortiment aan tape is niet alleen van de hoogste kwaliteit maar ook eco-friendly en duurzaam tergelijkertijd.

Duurzaamheid troef

Wij engageren ons om de verpakkingswereld nog duurzamer en milieubewuster te maken. En we houden ons aan deze belofte! Er wordt steeds meer ingezet op het gebruik van gerecycleerde materialen in verpakkingen. Hierdoor dragen we ons steentje bij aan de circulaire economie en de vermindering van de CO2-uitstoot.

(Eco)logisch, toch?

Ecologisch opvulmateriaal

Met opvulmateriaal vul je alle lege ruimten in jouw verpakkingen en dozen. Zo blijven jouw goederen tijdens transport en verzending altijd mooi op hun plaats. Dit voorkomt beschadiging en beschermt tegen schokken. Met ons ecologisch opvulmateriaal ga je bovendien voor een veilige én groene oplossing.

Gekoeld verzenden

De warme lente- en hete zomerdagen komen er weer aan en dit laat ons niet koud! Er zijn ook steeds meer hittegolven en temperaturen swingen tijdens transport snel de pan uit. Bereid je dus optimaal voor, je vlees hoeft namelijk nog niet gebakken te zijn vóór het op de barbecue terechtkomt.

Blijf niet met gebakken peren zitten en zorg voor een koele verzending in plaats van een verkoolde verzending.

Interesse in een doos op maat? 

Bent u op zoek naar op maat gemaakte dozen die voldoen aan uw specifieke afmetingen en kwaliteitseisen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Elk product is uniek en daarom is het belangrijk dat de doos waarin het wordt verpakt ook perfect past. Onze professionele en ervaren medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het ontwerpen van de perfecte doos voor jouw product.

Duurzaam verzenden doe je zo!

Duurzamer verzenden is niet perse moeilijker en hoeft niet duurder te zijn. Het is vaak gewoon even schakelen. Wil je als e-commerce bedrijf graag duurzaam verzenden? Dan zetten wij de mogelijkheden even voor je op een rijtje.

Verzendingen kunnen een grote ecologische voetafdruk hebben. Vooral de transport en het verpakkingsmateriaal spelen hier een grote rol. Wil je duurzamer verzenden? Probeer dan de CO₂ uitstoot en het verpakkingsmateriaal te beperken!

Op zoek naar iets specifieks?
Wij bieden producten op maat aan

Hoe lever ik een drukklaar bestand aan? 

Je kent het wel. Je hebt een prachtig logo ontworpen dat je heel graag wil laten drukken op al jouw verpakkingen. Een betere marketing bestaat immers niet! Maar dan wordt er plots gevraagd om een gevectoriseerd bestand aan te leveren. Je valt compleet uit de lucht (het klinkt warempel als een of andere enge ziekte) en je stuurt dan maar alle bestanden door die je hebt in de hoop dat er een vectorbestand tussen zit. Gevectoriseerd hoeft geen synoniem te zijn voor getraumatiseerd! Wij vatten het even duidelijk voor je samen.

Merkwaardige verpakkingen

Hoe zorg je ervoor dat onze verpakkingen jouw merk waard zijn? Simpel! Personaliseer en profileer. Want een bedrukte verpakking vergroot je zichtbaarheid. En dit mag je gerust letterlijk nemen. Mensen zien en herkennen je logo in het straatbeeld en op sociale media. Een mooie bedrukte verpakking straalt bovendien kwaliteit, vertrouwen en vakkennis uit.

De eerste indruk van je klant is van onschatbare waarde.  Creëer de juiste sfeer met een creatieve en opvallende verpakking. Voeg de nodige dosis fun factor toe en met jouw toffe verpakking tover je een glimlach op het gezicht van de klant.