Wat klanten zeggen over ons
Laat je inspireren

Solid Stash opteert voor duurzame verpakkingen 

Solid Stash, dat zijn superlekkere diepvriesmaaltijden: met veel liefde klaargemaakt door échte mensen in ons eigen Brusselse atelier, en rechtstreeks bij jou thuis afgeleverd. Bovendien zijn al hun gerechten volledig plantaardig dus wanneer je voor een Solid Stash maaltijd kiest, doet de planeet een klein vreugdedansje!

Al onze maaltijden zijn zorgvuldig voorgekookt, ingevroren en direct klaar om te genieten. Het enige wat je hoeft te doen is ze eenvoudig op te warmen in de magnetron, kookpot of oven. Wij bezorgen onze maaltijden diepgevroren rechtstreeks bij jou thuis, waar je ook bent in België. Met gerechten die maandenlang vers blijven in je vriezer, heb je altijd heerlijke maaltijden bij de hand wanneer je maar wilt. Bovendien maken we gebruik van duurzame verpakkingen waardoor we bijdragen aan een groenere toekomst.

Met verpakkingscoach Karen hebben we een vast aanspreekpunt, een topmadam met diepe kennis van het Biopack gamma waarbij we altijd terecht kunnen voor info & advies omtrent onze verpakkingen. Solid Stash haalt al enkele jaren haar packaging van Biopack. Voornamelijk de FOODC0001 waarin onze maaltijden supercompact kunnen verpakt worden. De doosjes zijn gemakkelijk te vullen, zijn diepvriesbestending & bioafbreekbaar. De perfecte match voor Solid Stash!


De Kastart gaat voor duurzaam

De Kastart is een horecazaak in Gent die gekend is voor haar spaghetti Kastart. Elke dag opnieuw wordt onze saus vers bereid in onze eigen keukens. En dit in steeds groter wordende hoeveelheden. Daar zijn we toch een beetje trots op!

Om de service verder te optimaliseren hebben we in 2018 onze take-away verhuisd van het restaurant naar het naburig pand. Deze ‘winkel’ heeft zijn eigen volwaardige keuken waar de dagelijks vers bereide sauzen worden verkocht. De laatste jaren wordt meer en meer aandacht besteed aan duurzaamheid. Dat vertaalt zich in De Kastart in het gebruik van biologisch afbreekbare draagtassen, bestek, rietjes, …

De Kastart heeft Biopack leren kennen tijdens hun zoektocht naar eco-friendly alternatieven voor draagtassen in hun take-away. Ondertussen hebben ze ook voor biologisch afbreekbaar bestek, bestekpochettes, meeneembakjes, papieren draagtassen, etc… gekozen van Biopack.

Competitieve prijzen en een topservice maken van Biopack een uitstekende partner. Hierdoor verdient Biopack dan ook 5 sterren!


Casper kiest voor eco-friendly verpakking

Casper is een dark kitchen concept dat zijn eerste locatie lanceerde in Gent. Wij willen ons profileren als een Quality Label gebracht door vriendelijke spookkeuken(s) die kwaliteitsvolle gerechten creëren speciaal ontworpen voor levering.

Dit betekent dat ons eten aan je deur komt met dezelfde rijke smaak die het heeft in onze keuken.
Wij geloven sterk in een duurzame toekomst en daarom besteden wij veel aandacht aan onze mensen, de planeet door middel van verpakkingen en onze gemeenschap door te werken met lokale leveranciers. Omdat wij een bezorg- en afhaalconcept zijn, kan je helaas niet bij ons komen eten maar komen wij met veel plezier naar u toe. Meer info vind je op onze website. 

Casper haalt al enkele jaren haar packaging van Biopack, voor alle gerechten. Als bedrijf dat gericht is op de toekomst, is bio-verpakking de enige optie voor ons. Dankzij Biopack kunnen wij met trots meedelen dat onze packaging voor 99% eco-friendly is!

We geven Biopack vijf sterren omdat ik vind dat ze een topservice leveren.


Vis & Dis draagt zijn steentje bij

Bij Vis & Dis, een viswinkel met gastronomisch restaurant, kan iedereen proeven én meenemen van al het voortreffelijke dat de zee te bieden heeft. We zijn in 2017 gestart met onze zaak, een viswinkel gecombineerd met een restaurant. Bij de uitbouw van het concept was duurzaamheid en het gebruik van ecologisch verantwoorde producten een must voor ons. Dit omdat wij het probleem van zeeafval en de schadelijke plastics erin niet wouden, en nog steeds niet willen, minimaliseren. Het vermijden van een overdaad aan verpakkingsmateriaal is 1, maar daarnaast waren we op zoek naar een bio-varianten op basis van onder andere papier, pulp of suikerriet.

Onze zoektocht was begonnen was begonnen bij Biopack. We kregen een zeer vriendelijke ontvangst per telefoon en enkele dagen later werden we bij hen ter plaatse ontvangen. Zo konden we alles beter visualiseren om een goede keuze te maken om al onze producten verzorgd te verpakken. Wij zijn ondertussen gegroeid, net als het duurzame aanbod aan verpakkingsmateriaal bij Biopack en de uitbreiding met hun webshop. Dit maakt bestellen enorm eenvoudig. Ondertussen wordt hier op regelmatige basis een ruim aanbod aan verschillende verpakkingsmaterialen geleverd; gaande van potjes, saladekommen, sushi bakjes tot plateaus en catering dozen voor onze fruits de mer.

Biopack krijgt daarom dan ook 5 sterren van ons.


Verpakking op maat?
Wij helpen je graag


Magnus, ontbijt- en lunchboxen

Magnus levert overheerlijke ontbijt- en lunchboxen aan huis. Hiermee kun je jezelf verwennen of vrienden en familie verrassen. Tot het aanbod behoort ook een picknickbox. Daarmee kan je het prachtige Plassendale ontdekken met de bolderkar. Er zijn heel wat individuele verpakkingen nodig voor het samenstellen van een ontbijt- of lunchbox. Dat deed ons nadenken. We dragen graag ons steentje bij op ecologisch vlak. De keuze voor Biopack – een bedrijf dat duurzame verpakkingen aanbiedt – was daardoor snel gemaakt. 

Bovendien heeft Biopack een ruim aanbod qua kraft verpakkingen. Daar grijpen we vaak naar terug, omdat het aansluit bij het logo & de huisstijl van Magnus. Het aanbod in het inspiratiecentrum is eigentijds, divers en er is steeds een verpakkingscoach beschikbaar om persoonlijk advies te geven. Bovendien kan je er de verpakking in het echt zien en vasthouden. Zo weet je perfect wat je koopt!

Biopack krijgt van ons 5 sterren voor de passende verpakking en de fantastische service krijgt!


Ontdek een greep uit ons gamma gepersonaliseerde producten