Welk formaat past het best bij jou?
Ontdek onze take-away zakken

There is only one way, that’s take away!

Deze pagina biedt jou een waardevolle inzage in hoe onze diverse reeks take-away producten naadloos samengaat met verschillende soorten zakken. Ontdek welke producten moeiteloos passen en krijg tegelijkertijd inzicht in het draagvermogen van elke zak. Deze  informatie is van onschatbare waarde om de juiste keuze te maken die perfect aansluit bij jouw zaak en de producten die je aanbiedt.

Neem de tijd om de informatie te bekijken en te vergelijken. Ons doel is om je te helpen bij het vinden van de ideale verpakkingsoplossing die niet alleen praktisch is, maar ook aan je specifieke behoeften voldoet. Of je nu een restaurant, café, foodtruck of andere horecagelegenheid hebt, het is essentieel om de juiste zakken te selecteren die jouw take-away producten veilig en efficiënt kunnen dragen.

Ontdek hier alles over onze formaten:

  • Take away small
  • Take away medium
  • Take away large
  • Take away extra-large

Take away Small

Deze take away small zak is onze populairste draagtas.  De zak heeft een bodem van 26 x 17cm, waar perfect een maaltijdbox van 1l in past. Met een hoogte van 25cm kan er zelfs gestapeld worden tot 3 à 4 maaltijdboxen. De ideale keuze voor een salade bar, broodjeszaak of take-away zaak.

Met een draagvermogen van 5 kg is deze perfect voor kleinere porties of een fris slaatje, voor een take-away maaltijd voor één tot drie personen. Wat als je af en toe toch een grote bestelling krijgt? Geef gewoon een extra zakje mee! Zo hoef je geen 2 formaten op stock te doen en hoeft de klant niet te sleuren met één zware zak.

Ontdek hieronder wat er allemaal in onze take away small past.

Shop hier
Laat je inspireren

Shop hier alles voor de take away small

Take away Medium

Onze take away medium is 6cm breder dan onze formaat small. Hierdoor kunnen nog meer porties in de zak. Deze zak is perfect voor een frituur of take away gelegenheden voor het ganse gezin.

Met een draagvermogen van 6kg en de grotere breedte is deze geschikt voor maaltijdboxen met bijhorende side dishes zoals een fris slaatje of een heerlijke soep.

Ontdek hieronder wat er allemaal in onze take away medium past.

Shop hier
Laat je inspireren

Shop hier alles voor de take away medium

Take away Large

Deze take away large zak is onze bestseller voor grotere porties. De zak heeft een extra grote bodem: 32 x 22cm en je kan stapelen tot 30cm!  Met een draagvermogen van 9 kg is deze perfect voor grote porties of groepsbestellingen. Perfect voor een frituur of traiteurmaaltijd van apéritief tot dessert.

Ontdek hieronder wat er allemaal in onze take away large past.

Shop hier
Laat je inspireren

Shop hier alles voor de take away large

Take away Large wit

Onze take away large is ook beschikbaar in witte kraft voor een strakke uitstrailng.

Hieronder ontdek je nog meer inspiratie voor jouw take away zaak.

Shop hier
Laat je inspireren

Shop hier alles voor de take away large

Take away extra large

Wil je niet enkel gaan voor het extra draagvermogen tot 10kg, maar mag het ook iets meer zijn qua uitstraling? Dan zijn onze traiteurzakken met gedraaide handvaten de ideale keuze. Zeker voor patisseriedozen of pizzadozen die in de breedte meer volume innemen. Er kunnen tot wel 5 pizzadozen in de take away extra large! 

Ontdek hieronder wat er allemaal in onze take away large past.

Shop hier
Laat je inspireren

Shop hier alles voor de take away extra large

Take away extra large

De take away extra large is ook beschikbaar in natuurlijke bruine kraft. Ontdek hieronder nog meer inspiratie wat er zoal in deze grote XL zak past.

Shop hier
Laat je inspireren

Shop hier alles voor de take away extra large

De perfecte match niet gevonden?

Aarzel niet om een verpakkinsgcoach te contacteren of breng een bezoek aan ons inspiratiecentrum te Gistel.