Meteen de juiste weg met onze zakken
Ontdek onze take-away zakken

Papieren draagtassen voor take-away: mis niet met deze toppers!

Laat je niet in ’t zak zetten maar kies voor een perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en comfort.
Onze trendy en handige take-away zakken zijn voorzien van een brede bodem en zijn daarom ideaal voor het veilig vervoeren van meeneemmaaltijden en alles wat daarbij komt kijken.

Met onze drie take-away formaten small / medium / large met platte handvaten kan je niet missen: ideaal voor take-away & uitstekende geprijsd. Ze zijn zowel in het wit als in het bruin verkrijgbaar. Hun draagkracht gaat van 5 kg tot 9 kg, stevige toppers waar je niet mee kan missen.

 

There is only one way, that’s take away!

Niet zeker wat in welke zak past? Speciaal voor jou hebben we een pagina gemaakt waar je per type zak kan kijken hoeveel er precies in past. Zo weet je meteen wat de draagkracht is per tas & kun je een inschatting maken welk formaat voor jouw zaak geschikt is. Toch niet helemaal zeker? Vraag gerust stalen op bij customerservice@biopack.be en vind zo je perfecte draagtas.

 

Verdraaid verfijnd!

Mag het íets meer zijn? Kies dan voor onze stijlvolle draagtassen met gedraaide handvaten. Deze XL take-away zakken hebben naast een luxueuze uitstraling een draagvermogen van zelfs 10 kg en zijn ideaal voor het vervoeren van taart- en pizzadozen.

Ontmoet Els,
onze expert in take-away

Val nog meer op en ga voor personalisatie

Laat jouw merk/logo in het oog springen, vergroot je zichtbaarheid in het straatbeeld en versterk zo je imago. Vraag advies aan onze verpakkingscoaches. Geen ontwerp? Bezorg ons je logo of huisstijl en wij werken graag een persoonlijk ontwerp uit.

Perfect voor ondernemers die om hun merk en het milieu geven. Onze papieren tassen zijn een must-have voor tal van ondernemeningen zoals koffiehuizen, food deliveries, dark kitchens, pastabars en zoveel meer! Verhoog de herkenbaarheid & naamsbekendheid van je zaak in het straatbeeld: de tas is hét mobiele reclamebord voor jouw onderneming! Gepersonaliseerde draagtassen zijn een slimme investering voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun merk te promoten. 

Bedruk take-away zakken voor meer merkwaardigheid

Veelgestelde vragen over R-PET
Vraag & antwoord

rPET, ook wel bekend als gerecycled polyethyleentereftalaat (PET), is een materiaal dat vervaardigd wordt uit gerecyclede PET-plastic. Door gebruik te maken van eerder gebruikt PET-plastic, draagt rPET bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het gebruik van gerecycled polyethyleentereftalaat (PET) in plaats van nieuw plastic vermindert de belasting op het milieu en helpt bij het verminderen van de afvalberg. Kies voor rPET en maak een positieve impact op het milieu.

Wat is rPET? rPET staat voor gerecycled PET-plastic, ook wel bekend als polyethyleentereftalaat. Het is een populair alternatief voor nieuw PET, dat soms ook virgin PET wordt genoemd. PET is een van de meest gebruikte kunststoffen in verpakkingsmaterialen. Bijvoorbeeld, veel waterflessen zijn gemaakt van PET. Door te kiezen voor rPET, draag je bij aan duurzaamheid en het verminderen van afval. Ontdek de voordelen van gerecycled PET-plastic en maak een positieve impact op het milieu.

Je ziet het overal: de opmars van rPET-artikelen. Misschien vraag je je af: rPET, dat is toch een vorm van plastic? Inderdaad! Maar verrassend genoeg valt dit materiaal onder de categorie van duurzame elementen. rPET is namelijk gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het bijdraagt aan een duurzame levensstijl. Ontdek de populariteit van rPET-artikelen en maak een bewuste keuze voor duurzame takeaway verpakkingen.

RPET wordt verkregen door het smelten van bestaande kunststoffen en het opnieuw spinnen tot nieuwe polyestervezels. Dit duurzame proces draagt bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Ontdek de vele voordelen van rPET als een milieuvriendelijk alternatief.

Niet zeker van de kwaliteit? Speel op zeker en vraag een sample pakket aan.

Bodemloos vat?

Deze stevige zakken met brede bodem verzekeren een hoog draagvermogen. Je kan de verschillende verpakkingen met een gerust hart stapelen. De take-away zakken hebben handige vlakke of gedraaide handvaten voor een optimaal comfort. En met deze hoogwaardige papieren zakken blijven je afhaalgerechten ook lekker warm en vers tijdens de bezorging. 

Loop niet te hard van stapel

Val je voor de natuurlijke, warme charme van kraft of kies je resoluut voor de tijdloze en eenvoudige elegantie van wit? Opteer je voor de Take Away Medium of Large, of ervaar je een betere klik met het formaat Small? Kortom, wij hebben gegarandeerd een zak die bij jou past

Bezorg jouw klanten een optimale levering!

Koop hier een selectie van onze take away producten