Bruine take away containers met jouw print

Large - 920 ml - full colour
L 80 mm x B 70 mm x H 105 mm - 300 g/m²
Referentie:
TAKAW4005
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
600
€ 5,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Kraft Noodles en pasta box

  Plooibare kartonnen box voor Aziatische afhaalmaaltijden, noedels of pasta. Rechte take away beker die bovenaan gesloten kan worden met een in elkaar schuivende vouwsluiting.

  Deze bruine take away container heeft een effen bruine kraft kleur zodat het neutraal is en voor verschillende soorten afhaalmaaltijden kan gebruikt worden (pasta, wok, ...).

  Waarom is dit een Bio Pack product?
  Dit product is gemaakt van plastic-vrij vetvrij karton, dus er is geen aparte plastic coating op het karton aangebracht. Het karton komt voort uit duurzaam gekweekt hout en is PEFC gecertificeerd. Aangezien er geen plastic coating op het karton zit, is deze verpakking perfect composteerbaar en recycleerbaar. Bovendien gebeurt de productie in Europa.
  Customize deze food boxen met jouw eigen print!
  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Opdruk kan in full colour
  • De box kan volledig bedrukt worden (enkel niet aan de binnenkant wegens voedselveiligheid)

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

  We kunnen je een lege template bezorgen van de box waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de beker zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkwerken.
 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Menubox
  Materiaal Karton
  Formaat Large
  Inhoud (ml) 920
  Kleur Naturel
  Lengte 80 mm
  Breedte 70 mm
  Hoogte 105 mm
  gr / m² 300
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie TAKAW4005
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in full colour
  € / stuk (grootste afname) 0,21 €
  Gebruik Pasta & Wok
  Verpakkingen per pallet 12
  Aantal stuks per verpakking 600