Bruine take away containers met jouw logo in full colour - M

Bruine take away containers met jouw logo in full colour - M
Referentie
TAKAW4004
Medium - 750 ml
L 75 mm x B 65 mm x H 95 mm - 300 g/m²
Aantal per doos:
450
Aantal
- +
Subtotaal
€ 5.972,38
€ 89,14

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Loading stock ...
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor bruine take away containers met jouw logo in full colour - m

Kraft Noodles en pasta box

Plooibare kartonnen box voor Aziatische afhaalmaaltijden, noedels of pasta. Rechte take away beker die bovenaan gesloten kan worden met een in elkaar schuivende vouwsluiting.

Deze bruine take away container heeft een effen bruine kraft kleur zodat het neutraal is en voor verschillende soorten afhaalmaaltijden kan gebruikt worden (pasta, wok, ...).

Waarom is dit een Bio Pack product?
Dit product is gemaakt van plastic-vrij vetvrij karton, dus er is geen aparte plastic coating op het karton aangebracht. Het karton komt voort uit duurzaam gekweekt hout en is PEFC gecertificeerd. Aangezien er geen plastic coating op het karton zit, is deze verpakking perfect composteerbaar en recycleerbaar. Bovendien gebeurt de productie in Europa.
Customize deze food boxen met jouw eigen print!
• Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
• Opdruk kan in full colour
• De box kan volledig bedrukt worden (enkel niet aan de binnenkant wegens voedselveiligheid)

Hoe verloopt het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

We kunnen je een lege template bezorgen van de box waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de beker zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkwerken.

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van bruine take away containers met jouw logo in full colour - m. Indien er eenmalige clichékosten worden aangerekend, vind je deze als optie bij de prijzen terug. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 10 werkweken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van bruine take away containers met jouw logo in full colour - m
 • Eco-friendly
 • Composteerbaar
 • Made in Europe
 • Foodsafe
 • Renewable raw materials

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Bruine take away containers met jouw logo in full colour - M
Meer informatie
Referentie TAKAW4004 Type Menubox
Materiaal Karton Formaat Medium
Inhoud (ml) 750 Kleur Naturel
Breedte 65 mm Lengte 75 mm
Hoogte 95 mm gr / m² 300
Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 10 Eco-friendly Ja
Merk Biopack Composteerbaar Ja
Print Jouw logo in full colour € / stuk (grootste afname) 0,15 €
Gebruik Pasta & Wok Verpakkingen per pallet 30
Voedingsgeschikt Ja Aantal stuks per verpakking 450
Van hernieuwbare grondstoffen Ja Gemaakt in Europa Ja