Verzendverpakkingen

Filter producten
Selectie verfijnen
Inhoud (ml)
-
Breedte (mm)
-
Hoogte (mm)
-
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Standaard industrie verpakkingen

Biopack biedt alles wat je nodig hebt om je product te verzenden: ontdek hier ons gamma standaard industrie verpakkingen.

Deze rubriek omvat alles wat je nodig hebt om je product veilig en verzorgd bij de klant af te leveren, behalve de vrachtwagen en chauffeur. Onze eco-friendly verpakkingen herken je aan het nootje.

De basis voor elke verzending is een passende kartonnen doos: maak je keuze uit ons ruim aanbod kartonnen dozen van standaard dozen (ook wel Amerikaanse dozen genoemd), postdozen en verzenddozen, dozen met speciale afmetingen van telescopische (lange) dozen tot kleerkastdozen, ... Maar ook dozen voor flessen en geschenkdozen kan je hier vinden.

Opvulling en bescherming zorgen er voor dat je product stevig vastzit tijdens het transport. Opteer voor opvulchips, schuimbescherming, papier bescherming, bubbelfolie, krimpfolie, ...

Een kartonnen doos kan je sluiten met een passende kleefband of tape of touw eventueel met snijmateriaal. Heb je een stevigere sluiting nodig neem dan een kijkje bij ons omsnoeringsmateriaal.

In onze rubriek verzenden vind je een passende verzendhoes of packing list en een etiket om rond de doos, envelop of koker te bevestigen.

Bij het palletiseren van je producten kan je de dozen op een pallet of in een houten kist of palletbox plaatsen. Met houten opzetranden maak je eenvoudig zelf een houten kist. Gebruik stretch film (ook pallet wrap of rekfolie genaamd) rond de pallet. Handig zijn tussenvellen en antislipvellen om de dozen mooi op hun plaats te houden voor het transporteren met de transpallet.

Folie en hoezen: een pallethoes rond de lading beschermt je goederen nog meer. Vervolgens kan je ook nog een strapping tape (omsnoeringsband) rond de lading doen. Buisfolie is geschikt voor het verpakken van lange producten of met een verschillende lengte.

Koelen: voor gekoeld transport hebben we veel opties voor koel verzenden van jouw product: veel verschillende maten van isomo (EPS) kisten en deksels, koelblokken (koelelementen) en gelpacks maar ook gemetalliseerde luchtkussenfolie.

Voor jouw opslag en magazijn bieden we veel handige oplossingen zoals een transpallet (palletwagen) of steekwagens en sjouwkarren. Ontdek handige machines zoals sealapparaten, karton versnipperaars, luchtkussenmachines, etc. Tape en rekfolie dispensers, naast papier en folie afrollers maken het je nog sneller en makkelijker om te werken. Ook magazijnbakken en kratten om jouw onderdelen te ordenen bieden we aan.

Papier verpakkingen: printpapier, hygiënepapier, beschermingspapier. Diverse soorten poetsdoeken en schoonmaakpapier, ... Biopack levert het allemaal.

Met onze hygiëne producten en verpakkingen zorg je er voor dat alles netjes blijft. Je vindt er handschoenen, haarnetjes, poetsrollen, vuilniszakken, ...

Op zoek naar geschenkverpakkingen? Via onze webshop kan je geschenkpapier, linten, geschenkdozen en geschenkmanden bestellen.

Biopack is jouw partner in verpakkingen & biedt je een totaaloplossing. Van kartonnen dozen, opvulchips en kleefband tot bekers, bordjes, zakken, … Elk bedrijf kan bij ons terecht.
Wij zoeken samen met jou de juiste verpakking voor je product. Contacteer onze verpakkingscoach voor professioneel advies op +32 59 50 90 59 of sales@biopack.be.