Hartverwarmende verpakkingen
Heel veel soeps

Soep is altijd een goed idee

Tijdens de kille herfstdagen of de koude winter kunnen we een opwarmertje gebruiken. Geen gerecht is zo veelzijdig als soep. Als voortreffelijk voorgerechtje, lekkere lunch of gewoon tussendoor als smakelijke snack.

Soepen bestaan in tientallen verschillende geuren en kleuren die het best tot hun recht komen in onze tijdloze witte bekers of een kraft beker. Je kan de bekers perfect zelf voorzien van een sticker met jouw merk of logo.

Mmm…milieuvriendelijke meeneemmaaltijd

Serveer je soep in een ecologische beker. Deze soepbekers zijn geschikt voor gebruik in de microgolfoven tot 800 W, waardoor ze ideaal zijn voor take-away.

Onze stijlvolle zwarte lepels in CPLA zijn hét milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpbestek. Ze hebben de looks en stevigheid van plastic, maar zijn 100% natuurlijk! De lepels zijn bovendien herbruikbaar en kunnen minstens 20 keer worden gereinigd in de vaatwasmachine op een intensief programma aan 70°C.


Laat je inspireren door onze soep met pit

Ontmoet Karen,
onze expert voor horeca

Soepergemakkelijk!

Maak het jezelf gemakkelijk met onze handige draagtabletten uit 100% gerecycleerd vormkarton.

Je kan meerdere, warme bekers tegelijk dragen en de kans op kantelen of knoeien tijdens het dragen wordt geminimaliseerd. Je hebt de keuze uit 2 types: draagtablet voor 2 of 4 bekers.

Kraft bekers voor soep

Deze kraft bekers stralen niet alleen een natuurlijke, warme charme uit, maar zijn ook nog eens stevig én ecologisch. De bekers zijn perfect te combineren met de heldere PP-deksels die zorgen voor een optimale presentatie van de smakelijke inhoud. Ze zijn bovendien stapelbaar waardoor je eveneens heel wat ruimte kan besparen. Wil je de soep opnieuw opwarmen? Geen probleem, de kraft bekers zijn geschikt voor gebruik in de microgolfoven!

Verzegelbaar geluk

Wil je een wintervoorraadje aanleggen of gewoon lekker delen met familie en vrienden? In ons assortiment vind je verschillende formaten transparante verzegelbare potten. Het deksel is inbegrepen en de pot kan alleen geopend worden als de verzegeling verbroken wordt. Zekerheid verzekerd dus!

De potten kunnen kortstondig opgewarmd worden in de microgolfoven.

Biobekers boordevol happy vibes en vitamines!

Heb je nood aan een snel en hartverwarmend opkikkertje? Deze leuke bekers hebben dankzij de kraftkleur een naturelle en authentieke look en zijn ideaal voor soep ‘on the go’. De bijpassende deksels in CPLA zorgen ervoor dat de bekers stapelbaar worden, zodat je ze makkelijk kan meenemen. De overtollige condens in de beker kan ontsnappen dankzij de twee kleine stoomdoorlatende gaatjes.

Veelgestelde vragen over opvulmateriaal
Vraag & antwoord

Opvulmaterialen dienen als een onmisbare buffer tegen schokken. Deze lichte, maar uiterst krachtige materialen bieden robuuste bescherming voor jouw waardevolle producten, waardoor ze ongeschonden en in optimale staat op hun bestemming aankomen. Met onze ecologische opvulmaterialen hoef je je geen zorgen te maken over bewegende producten. Ze zorgen ervoor dat alles stevig op zijn plaats blijft, zodat je met vol vertrouwen kunt verzenden, in de wetenschap dat jouw producten veilig en stabiel blijven gedurende het gehele logistieke proces.

Papier is een uitstekende keuze als milieuvriendelijk opvulmateriaal. Naast de kosteneffectiviteit biedt het de voordelen van het veilig op zijn plaats houden van je producten in de verpakking. Door papier te gebruiken als opvulmateriaal draag je bovendien bij aan duurzaamheid, omdat het een zeer milieuvriendelijke optie is.

Zorg voor extra bescherming van je pakket door gebruik te maken van beschermend kaftpapier of milieuvriendelijke opvulchips. Het is raadzaam om zware voorwerpen niet samen met lichtere en/of breekbare items te verpakken om schade te voorkomen.

Onze ecologische opvulchips lossen op in water en composteren zowel in de composthoop als in de grond. Ze geven geen gevaarlijke gassen vrij bij verbranding.

Niet zeker van de kwaliteit? Speel op zeker en vraag een sample pakket aan.