Bruin schaaltje voor belegd broodje met jouw print

1 kleur
L 300 mm x B 61 mm x H 32 mm
Referentie:
SNACK1021
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 10 Dozen
  € 91,20 / doos
 • Vanaf 15 Dozen
  € 86,64 / doos
 • Vanaf 20 Dozen
  € 82,08 / doos
€ 912,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Het schaaltje is ideaal om allerlei lekkernijen in te leggen voor directe consumptie of to-go-gebruik. De schaaltjes zorgen ervoor dat je belegd broodje, worstenbroodje of panini gemakkelijk vast te nemen is en toch mooi vast zit. Toch liever dat je broodje vaster verpakt is? Dan kun je het schaaltje, in de plaats van los te geven, in een zakje steken.

  Waarom is dit een eco-friendly artikel?
  Deze kartonnen schaaltjes hebben geen coating. Ze zijn gemaakt van kraft karton en zijn recycleerbaar en composteerbaar. Bovendien zijn ze geproduceerd in Europa.

  Customize deze hamburger verpakking met jouw print!
  Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  De verpakking kan volledig bedrukt worden (enkel niet aan de binnenkant wegens voedselveiligheid)
  Geen cliché en lage minimum afname

  Hoe verloopt het proces?

  Onze bruine kraft verpakkingen kun je bedrukken met jouw logo. Wij raden aan om voor het logo donkere kleuren te gebruiken, lichte kleuren zijn vaak niet zichtbaar genoeg. Enkel de buitenkant kan bedrukt worden, de binnenkant is standaard wit.

  We kunnen je een lege template bezorgen van de doos waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 6 werkweken. 

  no logo biopack  Dit product zonder print

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Schaal
  Materiaal Karton
  Kleur Naturel
  Lengte 300 mm
  Breedte 61 mm
  Hoogte 32 mm
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie SNACK1021
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,08 €
  Gebruik Belegd broodje
  Verpakkingen per pallet 84
  Aantal stuks per verpakking 1000
Andere klanten kochten ook