Slim verpakken
Smart in packaging

Duurzaam verzenden

Duurzamer verzenden is niet moeilijk en hoeft niet duurder te zijn. Het vereist slechts een beetje creativiteit en bereidheid om de werkwijze aan te passen. Wij kunnen je helpen om de mogelijkheden voor duurzaam verzenden in kaart te brengen en een plan op maat te maken.

Een eenvoudige manier om te beginnen is door gebruik te maken van duurzame verpakkingsmaterialen. Kies voor verpakkingen gemaakt van gerecycled materiaal en vermijd materialen die niet recyclebaar zijn, zoals piepschuim. Kies daarnaast voor verpakkingsmateriaal dat in de juiste afmetingen en hoeveelheid wordt gebruikt om verspilling te voorkomen.

Een doos op maat 

Bent u op zoek naar op maat gemaakte dozen die voldoen aan uw specifieke afmetingen en kwaliteitseisen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Elk product is uniek en daarom is het belangrijk dat de doos waarin het wordt verpakt ook perfect past. Onze professionele en ervaren medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het ontwerpen van de perfecte doos voor jouw product. 
Duurzaamheid staat centraal en daarom voldoen dozen op maat niet alleen aan jouw specifieke behoeften, maar ontzien ze ook het milieu. Een op maat gemaakte doos zorgt ervoor dat de ruimte binnenin optimaal wordt benut, waardoor er weinig "verloren" ruimte is en er geen of minder opvulmateriaal nodig is. Dit resulteert in minder afval en een lager gewicht, wat leidt tot minder transportemissies en een kleinere ecologische voetafdruk.

Uitgelicht voor jou

Om je groene imago te stimuleren moet je niet alleen zeggen maar ook doen! Het is belangrijk dat je merk consistent is en dat je je niet groener voordoet dan dat je bent. Milieubewust handelen heeft veel voordelen.

Hoe maak je je viswinkel groener?

Vishandels hebben veel verpakking nodig om hun producten vers en gekoeld te houden. Helaas kan dit veel impact hebben op het milieu, vooral als de verpakkingen niet milieuvriendelijk zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je als viswinkel de impact van jouw verpakkingen op het milieu kunt verminderen.

Een belangrijke stap is om te kiezen voor eco-vriendelijke verpakkingen. Dit kunnen composteerbare of biologisch afbreekbare verpakkingen zijn, gemaakt van bijvoorbeeld papier, karton of maïszetmeel. Door te kiezen voor deze materialen, verminder je de hoeveelheid afval die op de stortplaats belandt en verlaag je de uitstoot van broeikasgassen.

Op zoek naar iets specifieks?
Wij verpakken jouw verhaal

Merkwaardige verpakkingen

Hoe zorg je ervoor dat onze verpakkingen jouw merk waard zijn? Simpel! Personaliseer en profileer. Want een bedrukte verpakking vergroot je zichtbaarheid. En dit mag je gerust letterlijk nemen. Mensen zien en herkennen je logo in het straatbeeld en op sociale media. Een mooie bedrukte verpakking straalt bovendien kwaliteit, vertrouwen en vakkennis uit.

De eerste indruk van je klant is van onschatbare waarde.  Creëer de juiste sfeer met een creatieve en opvallende verpakking. Voeg de nodige dosis fun factor toe en met jouw toffe verpakking tover je een glimlach op het gezicht van de klant.