Snackbar & Foodtruck

Filter producten
Selectie verfijnen
Inhoud (ml)
-
Breedte (mm)
-
Hoogte (mm)
-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 615

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Snackbar & Foodtruck

Bezit jij een frituur, snackbar of foodtruck en wil je leuke verpakkingen? 

Jouw frietjes en bijhorende snacks prestenteer jij op een smakelijke en stijlvolle manier met de frietbakjes, frietzakjes of puntzakken...). Scoor groene punten met onze composteerbare frietvorkjes. Sauspotjes, snack bakjes, frituurpapier, maaltijdboxen en draagtassen maken het gamma voor frietjes en snacks compleet.

Pak jouw hamburgers in met onze toffe vellen vetvrij burgerpapier, handige en voordelige tweezijdig open snackzakjes of kwalitatieve hamburger dozen.

Bij de hot dog verpakkingen vind je composteerbare kartonnen hotdog schaaltjes of vetvrij papieren vellen voor hot dog. Deze verpakkingen maken jouw hotdogs klaar voor take-away gecombineerd met een pure en authentieke uitstraling.

In jouw broodjeszaak zijn verpakkingen voor de belegde broodjes onmisbaar. Geef je klanten hun smaakvolle sandwich mee in één van onze sandwich driehoeksdoosjes. Leg het belegd broodje in een schaaltje of bakje of kies voor papieren vellen. Bij onze brood- en belegde broodjeszakken zitten verschillende versies en materialen. Een topper is onze leuke reeks mooie zakjes met hippe print!

Zoek je verpakkingen voor pizza? Wij hebben pizzadozen en calzonedozen, die zijn ideaal voor gebruik in bezorg-, afhaal- en andere restaurants. De pizza schaaltjes die wij verkopen, geven je de mogelijkheid om versneden pizza's te verkopen. Papieren tassen zijn handig om de pizza's te transporteren. Door de extra brede bodemvouw kan je klant meerdere pizza's in één van onze stevige en degelijke pizza draagtassen steken.

Lekkere pasta kan je serveren in onze pasta verpakkingen: pastabekers, pastaboxen of kommen.  Of handige bekers met deksels, ideaal voor take-away.

Desserts smaken altijd beter in een mooie en milieuvriendelijke verpakking. Kies je ijsbeker of verpakkingen voor ijs naar keuze voor je roomijs, sorbet of frozen yoghurtWafels kun je in een wafel sleeve of een wafel bakje leggen, beide zorgen ervoor dat je klanten ze makkelijk kunnen vasthouden. De crêpe pouch is de perfecte en tevens de elegantste oplossing om een pannenkoek mee te nemen onderweg. Churros serveer je best in ons staand bakje. Dit composteerbare bakje bevat ruimte voor een bekertje met dipsaus en een klepje voor een servet.