Slagerij

Met onze slager verpakkingen zorg je voor een mooie presentatie van je vleeswaren. Bij bakjes vind je slagerbakjes, kilobakken en aluminium bakjes. Om vleeswaren te presenteren kies uit cateringschalen en schuimschalen. Bij menubakjes vind je bakjes geschikt voor een portie. Naast draagtassen hebben we  zakken met zelfklevende sluiting, vleeszakken, bakzakken, vacuümzakken, kookzakken en krimpzakken. Wij bieden papier om jouw vlees in te verpakken en onderleggers. Voor jouw vleeswaren hebben we stokjes en prikkers.

Filter producten
Selectie verfijnen
Inhoud (ml)
-
Breedte (mm)
-
Hoogte (mm)
-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 555

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Slagerijverpakkingen

Met onze slager verpakkingen zorgt je voor een mooie presentatie van je vleeswaren en laat je een blijvende indruk achter bij je klant.

Beenhouwerij bakjes

Bij bakjes vind je onder andere de typische slagerbakjes, kilobakken en aluminium bakjes. Slagerbakjes zijn er speciaal voor het verpakken van allerhande koude salades zoals krabsalade, hespsalade, kip curry, américain préparé, etc. Kilobakken zijn grote, handige bakken en worden vaak gebruikt voor het verpakken van maaltijden, salades, ... Onze aluminium bakjes zijn beschikbaar in rechthoekige vorm met kraalrand, opstaande rand of gerolde rand. Ideaal voor BBQ vleesbereidingen.

Schotels en schalen voor slagerij

Voor het serveren en presenteren van je lekkere en verse vleeswaren bieden we een assortiment cateringschalen, vleeswarenschaaltjes en toonbankschalen aan! Met zelfs specifieke schalen voor kippen of ribbetjes.

Menubakjes voor maaltijden

Bij onze menubakjes vind je het soort bakjes of traiteurschalen die geschikt zijn voor een maaltijd of portie, vaak met een deksel. Het soort bakjes om mee te geven met je klant zodat ze er op een later moment uit kunnen eten. Eventueel sealbaar met topsealfolie, microgolf- en/of ovenbestendig!

Slagerij zakken en draagtassen

Papieren tassen zijn onmisbaar in elke winkel, alle aankopen van je klant kun je in één van onze stevige en degelijke draagtassen stoppen.
Wij hebben de ideale zakken voor ribbetjes, kip, vlees, kaas en bakzakken voor producten in bulk! Hiervoor hebben we de zakken met zelfklevende sluiting, vlakke vleeszakken, bakzakken, vacuümzakken, kookzakken en krimpzakken.

Slagerij papier en onderleggers

Brochettestokjes en prikkers

Om jouw vleeswaren mooi tentoon te stellen kun je onze verschillende stokjes en prikkers aanschaffen. De brochettestokjes in bamboe zijn milieuvriendelijk en hebben we in verschillende maten. Onze pic-steaks geven de cuisson van het vlees aan en ogen professioneel. De bamboe cocktailprikkers zijn 100% Fairtrade en 100% biologisch afbreekbaar.

Advies nodig?

Contacteer onze verpakkingscoaches voor professioneel advies op +32 59 50 90 59 of info@ePacking.com.