Bakkerij

Bij Biopack weten we welke verpakkingen je nodig hebt in jouw bakkerij. Kies uit onze patisseriedozen: kartonnen en kunststof dozen of bûchedozen. Onderleggers en ook kantpapier en zijdepapier. Zakken en draagtassen zijn handig voor elke bakker. Verpak brood en koffiekoeken in broodzakken en pistoletzakken. Met bakvormen en bakpapier bak je heerlijk gebak. Cuvetten en cupcake vormen voor een elegante presentatie! Bakpapier is essentieel voor elke bakker. Accessoires zoals baveroisbanden en spuitzakken voor afgewerkte stukjes patisserie.

Filter producten
Selectie verfijnen
Inhoud (ml)
-
Breedte (mm)
-
Hoogte (mm)
-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 546

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bakkerij

Bij ePacking weten we welke verpakkingen je nodig hebt in jouw bakkerij.

In ons ruim assortiment patisseriedozen hebben wij kartonnen en kunststof dozen, beide met een scharnierdeksel. Deze dozen zorgen ervoor dat jouw heerlijke producten vers blijven en goed verpakt zijn. Bûchedozen voor lange taarten of kerststronken.

In de rubriek Onderleggers vind je niet alleen onderleggers, maar ook kantpapier en zijdepapier.

Zakken en draagtassen zijn handig voor elke bakker. Verpak en bewaar jouw knapperig brood en verse koffiekoeken in onze broodzakken en pistoletzakken. Koop ze met jouw logo of volledig effen of met een print uit onze reeks. Een toffe papieren draagtas kan je aanbieden als extra service naar je klanten.

Ook bakzakken zijn handig om in een bak te steken voor het transporteren van grote hoeveelheden broden en pistolets in een bak.

Met onze bakvormen en bakpapier bak je eenvoudig en milieuvriendelijk heerlijk gebak. De houten bakvormen geven extra charme aan je versgebakken lekkernijen. Cuvetten (of cakevormpjes) dienen als versiering van je lekkernijen. Ze garanderen hygiëne en zijn vetvrij. Bij cupcake vormen vind je een originele, elegante en moderne presentatie voor cupcakes, muffins,...! Deze bakvormpjes zijn geproduceerd uit vetbestendig, niet-kleverig papier. Bakpapier is essentieel voor elke bakker, we bieden ze zowel in vellen als op rol.

Tenslotte zijn er ook  de bakkerij accessoires zoals baveroisbanden en spuitzakken om mooi afgewerkte stukjes patisserie te creëeren.