Samples van onze verpakkingen bestellen


Referentie:
SAMPL0010
Eenheid:
Stuk
€ 0,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Samples aanvragen

  Van de meeste artikelen kunnen we inderdaad een sample opsturen. De samples zelf rekenen we nooit aan. Alleen vragen we je wel een verwerkings- en transportkost van € 9,5 voor België en € 12,5 voor Nederland en Luxemburg (excl. BTW). Indien je later een bestelling bij ons plaatst, dan wordt deze kost integraal terug in mindering gebracht.

  Wij zenden enkele modellen kosteloos toe met een maximum van 15 verschillende producten. Wil je toch meer verschillende artikelen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Hoe vraag ik samples aan?
  Stuur ons een mailtje met je sample aanvraag op info@biopack.be met vermelding van het artikel waarvan je graag een sample wenst te ontvangen.

  Samples verzamelen kost even tijd. Natuurlijk proberen wij dat zo snel mogelijk voor je te verzamelen. Hou rekening met ongeveer 5 werkdagen voordat je de samples in huis hebt.

  Of kom naar ons inspiratiecentrum waar je onze producten ziet en voelt. Je krijgt meteen ook persoonlijk advies van onze verpakkingscoach en we hebben lekkere koffie!

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie SAMPL0010
  € / stuk (grootste afname) 0,00 €