Samples van onze verpakkingen bestellen

Samples van onze verpakkingen bestellen
Referentie
SAMPL0010
Geef de gewenste stalen meteen door in het veld opmerkingen bij het afrekenen.
Aantal
- +
Subtotaal
€ 0,00
€ 0,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Loading stock ...
  • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
  • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor samples van onze verpakkingen bestellen

Samples aanvragen

Van de meeste artikelen kunnen we inderdaad een sample opsturen. De samples zelf rekenen we nooit aan. Alleen vragen we je wel een verwerkings- en transportkost van € 9,5 voor België en € 12,5 voor Nederland en Luxemburg (excl. BTW). Indien je later een bestelling bij ons plaatst, dan wordt deze kost integraal terug in mindering gebracht.

Wij zenden enkele modellen kosteloos toe met een maximum van 15 verschillende producten. Wil je toch meer verschillende artikelen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe vraag ik samples aan?


Geef de gewenste stalen meteen door in het veld opmerkingen bij het afrekenen of stuur ons een mailtje met je sample aanvraag op customerservice@biopack.be  met vermelding van het artikel waarvan je graag een sample wenst te ontvangen.

Samples verzamelen kost even tijd. Natuurlijk proberen wij dat zo snel mogelijk voor je te verzamelen. Hou rekening met ongeveer 5 werkdagen voordat je de samples in huis hebt.

Of kom naar ons inspiratiecentrum waar je onze producten ziet en voelt. Je krijgt meteen ook persoonlijk advies van onze verpakkingscoach en we hebben lekkere koffie!

Specificaties van samples van onze verpakkingen bestellen

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Samples van onze verpakkingen bestellen
Meer informatie
Referentie SAMPL0010 € / stuk (grootste afname) 0,00 €