Samples van onze verpakkingen bestellen

Samples van onze verpakkingen bestellen
Referentie
SAMPL0010
Aantal
- +
Subtotaal
€ 0,00
€ 0,00

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Eco-friendly product
  • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
  • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor samples van onze verpakkingen bestellen

Samples aanvragen

Van de meeste artikelen kunnen we inderdaad een sample opsturen. De samples zelf rekenen we nooit aan. Alleen vragen we je wel een verwerkings- en transportkost van € 9,5 voor België en € 12,5 voor Nederland en Luxemburg (excl. BTW). Indien je later een bestelling bij ons plaatst, dan wordt deze kost integraal terug in mindering gebracht.

Wij zenden enkele modellen kosteloos toe met een maximum van 15 verschillende producten. Wil je toch meer verschillende artikelen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe vraag ik samples aan?
Stuur ons een mailtje met je sample aanvraag op info@biopack.be met vermelding van het artikel waarvan je graag een sample wenst te ontvangen.

Samples verzamelen kost even tijd. Natuurlijk proberen wij dat zo snel mogelijk voor je te verzamelen. Hou rekening met ongeveer 5 werkdagen voordat je de samples in huis hebt.

Of kom naar ons inspiratiecentrum waar je onze producten ziet en voelt. Je krijgt meteen ook persoonlijk advies van onze verpakkingscoach en we hebben lekkere koffie!

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Specificaties van samples van onze verpakkingen bestellen
  • Eco-friendly
  • Made in Europe

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Samples van onze verpakkingen bestellen
Meer informatie
Referentie SAMPL0010 Eco-friendly Ja
€ / stuk (grootste afname) 0,00 € Gemaakt in Europa Ja