Ronde potjes in rPET met jouw print in 1 kleur

355 ml - 1 kleur
Ø 117 mm - H 54 mm
Referentie:
RPETD1012
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
500
 • Vanaf 10 Dozen
  € 75,42 / doos
 • Vanaf 20 Dozen
  € 64,11 / doos
 • Vanaf 30 Dozen
  € 60,34 / doos
€ 754,20

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Ronde potjes in rPET

  Deze potjes uit rPET zijn geschikt voor het verpakken van allerhande koude gerechten zoals salades, yoghurt, fruit e.d. Deze deli containers zijn volledig transparant, waardoor jouw verse producten volledig tot hun recht komen. Ontdek ons volledige gamma hier.

  De potjes zijn gemaakt uit rPET. Dit is gerecycleerd PET-materiaal, bijvoorbeeld afkomstig van door de consument gebruikte en ingezamelde (fris)drankflessen. Het gebruik van rPET zorgt voor een sterk verminderde CO2-voetafdruk ("carbon footprint") én reductie van afval dat op de stortplaats belandt. rPET vormt een zeer goed alternatief voor de traditionele plastic verpakkingen. rPET-verpakkingen mogen na gebruik in de PMD-zak en kunnen daarna opnieuw worden verwerkt tot een bruikbaar verpakkingsmateriaal. Meer info over dit materiaal kan je hier vinden.

  De potjes zijn goed af te sluiten met de apart te bestellen bijpassende invallende rPET-deksels. Dit zorgt voor optimale versheid. Zo zijn de potjes ook makkelijk te stapelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Op elk formaat past trouwens hetzelfde deksel, wat tevens bijdraagt tot een snelle service!

  Waarom is dit artikel eco-friendly?
  Deze potjes zijn gemaakt uit gerecycleerd materiaal en kunnen opnieuw worden gerecycleerd en zijn geproduceerd in Europa.

  Customize deze bekers met jouw eigen print!
  Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  Al mogelijk vanaf 5000 stuks
  De beker kan volledig bedrukt worden

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

  We kunnen je een lege template bezorgen van de beker waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de beker zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkweken.

  no logo biopack  Dit artikel zonder print

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Potje
  Materiaal R-PET
  Inhoud (ml) 355
  Kleur Transparant
  Diameter (mm) 117
  Hoogte 54 mm
  Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 9
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie RPETD1012
  Vorm Rond
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,12 €
  Gebruik Salade
  Verpakkingen per pallet 30
  Diepvriesbestendig Ja
  Aantal stuks per verpakking 500
Andere klanten kochten ook