Ronde potjes in rPET met jouw print in 1 kleur

Ronde potjes in rPET met jouw print in 1 kleur
Referentie
RPETD1012
355 ml - 1 kleur
Ø 117 mm - H 54 mm
Aantal per doos:
500
Aantal
- +
Subtotaal
€ 754,20
€ 75,42

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Vanaf 10 dozen€ 75,42 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 64,11 / doos
 • Vanaf 30 dozen € 60,34 / doos
 • Vanaf 10 dozen€ 75,42 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 64,11 / doos
 • Vanaf 30 dozen € 60,34 / doos
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor ronde potjes in rpet met jouw print in 1 kleur

Ronde potjes in rPET

Deze potjes uit rPET zijn geschikt voor het verpakken van allerhande koude gerechten zoals salades, yoghurt, fruit e.d. Deze deli containers zijn volledig transparant, waardoor jouw verse producten volledig tot hun recht komen. Ontdek ons volledige gamma hier.

De potjes zijn gemaakt uit rPET. Dit is gerecycleerd PET-materiaal, bijvoorbeeld afkomstig van door de consument gebruikte en ingezamelde (fris)drankflessen. Het gebruik van rPET zorgt voor een sterk verminderde CO2-voetafdruk ("carbon footprint") én reductie van afval dat op de stortplaats belandt. rPET vormt een zeer goed alternatief voor de traditionele plastic verpakkingen. rPET-verpakkingen mogen na gebruik in de PMD-zak en kunnen daarna opnieuw worden verwerkt tot een bruikbaar verpakkingsmateriaal. Meer info over dit materiaal kan je hier vinden.

De potjes zijn goed af te sluiten met de apart te bestellen bijpassende invallende rPET-deksels. Dit zorgt voor optimale versheid. Zo zijn de potjes ook makkelijk te stapelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Op elk formaat past trouwens hetzelfde deksel, wat tevens bijdraagt tot een snelle service!

Waarom is dit artikel eco-friendly?
Deze potjes zijn gemaakt uit gerecycleerd materiaal en kunnen opnieuw worden gerecycleerd en zijn geproduceerd in Europa.

Customize deze bekers met jouw eigen print!
Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
Al mogelijk vanaf 5000 stuks
De beker kan volledig bedrukt worden

Hoe verloopt het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

We kunnen je een lege template bezorgen van de beker waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de beker zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkweken.

no logo biopack  Dit artikel zonder print

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van ronde potjes in rpet met jouw print in 1 kleur. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 9 weken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van ronde potjes in rpet met jouw print in 1 kleur
 • Eco-friendly
 • Freeze safe
 • Made in Europe
 • Sealable
 • Foodsafe
 • From recycled material

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Ronde potjes in rPET met jouw print in 1 kleur
Meer informatie
Referentie RPETD1012 Type Potje
Materiaal R-PET Inhoud (ml) 355
Kleur Transparant Diameter (mm) 117
Hoogte 54 mm Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 9
Eco-friendly Ja Vorm Rond
Print Jouw logo in 1 kleur € / stuk (grootste afname) 0,12 €
Sealbaar Ja Gebruik Salade
Verpakkingen per pallet 30 Voedingsgeschikt Ja
Diepvriesbestendig Ja Aantal stuks per verpakking 500
Van gerecycleerd materiaal Ja Gemaakt in Europa Ja
Anderen bekeken ook