Witte papieren draagtassen met jouw print

1 fles - 1 kleur - met gedraaid handvat
B 140 mm + 80 mm x H 390 mm - 100 g/m²
Referentie:
PRIBA0001
Eenheid:
Stuk
 • Vanaf 600 Stuks
  € 0,56 / stuk
 • Vanaf 1000 Stuks
  € 0,55 / stuk
€ 336,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Nog op zoek naar papieren draagtassen met jouw print voor een beurs of evenement dat al binnen enkele weken plaatsvindt? En heb je er maar een klein aantal nodig? Geen zorgen, wij bedrukken stevige papieren kraftzakken met jouw persoonlijke print en/of logo. De papieren draagtassen hebben gedraaide handvaten.

  Customize deze draagtassen met jouw eigen print!

  • Kleine oplage: al vanaf 600 stuks!
  • Snelle levertermijn
  • Tweezijdige bedrukking - identieke print recto/verso
  • Bedrukking met jouw logo in 1 kleur
  • Kan tot +/- 30% inktbezetting (% van de draagtas)

  De afmetingen worden als volgt weergegeven:
  Breedte + Zijvouw x Hoogte (met handvat inbegrepen)

  Hoe verloopt het proces?
  De bedrukking gebeurt op een bestaand voorraadartikel. Dit gebeurt semi-manueel, wat kan zorgen voor een kleine verschuiving met een tolerantie van 5 - 8 mm. We raden een simpele, duidelijke bedrukking aan voor het mooiste resultaat. Hou er ook rekening mee dat er voldoende afstand van de zijkanten van de draagtas moet gebleven worden. Mocht je twijfelen of de bedrukking zal lukken, mail ons de print dan vooraf even door. Dan kunnen wij dit nagaan.

  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg. We kunnen je een lege template bezorgen van de draagtas waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en een van onze verpakkingscoaches bezorgt je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 2 à 3 werkweken.

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Fleszak
  Materiaal Papier
  Formaat 1 fles
  Kleur Wit
  Zijvouw (mm) 80
  Breedte 140 mm
  Hoogte 390 mm
  gr / m² 100
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie PRIBA0001
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,55 €
  Gebruik Wijn
Andere klanten kochten ook