Op zoek naar een verpakking op maat?
Vraag advies

Een verpakking bedrukken met jouw logo, tekst of ontwerp? Dat kan bij Biopack! Vraag advies aan onze verpakkingscoaches. Geen ontwerp? Bezorg ons je logo of huisstijl en wij werken graag een persoonlijk ontwerp uit.

Merkwaardige verpakkingen

Hoe zorg je ervoor dat onze verpakkingen jouw merk waard zijn? Simpel! Personaliseer en profileer. Want een bedrukte verpakking vergroot je zichtbaarheid. En dit mag je gerust letterlijk nemen. Mensen zien en herkennen je logo in het straatbeeld en op sociale media. Een mooie bedrukte verpakking straalt bovendien kwaliteit, vertrouwen en vakkennis uit.

De eerste indruk van je klant is van onschatbare waarde.  Creëer de juiste sfeer met een creatieve en opvallende verpakking.
Voeg de nodige dosis fun factor toe en met jouw toffe verpakking tover je een glimlach op het gezicht van de klant.

Bekers

Creëer een onvergetelijke klantbeleving door bekers te personaliseren met levendige kleuren en opvallende designs, die de klanten zullen fascineren.

Onze gepersonaliseerde bekers dienen niet alleen als drinkgerei, maar ook als krachtige marketingtool. Telkens wanneer klanten genieten van een slokje uit jouw beker, versterk je de associatie met jouw merk.

Dus waarom standaard bekers accepteren als je jouw merk kunt laten schitteren?

Snacks

Onze gepersonaliseerde snack verpakkingen zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met oog voor detail bieden we de mogelijkheid om verpakkingen aan te passen aan uw voorkeuren en behoeften, waardoor uw snacks niet alleen heerlijk zijn, maar ook een lust voor het oog.

Bedrukte tape

Bedrukte kleefband is dé tool om je pakjes gepersonaliseerd - en toch betaalbaar - te verzenden! Ga voor een unieke bedrukte tape om je merk te laten stralen. Jouw merk blijft zo plakken bij je klanten.

Pizzadozen

Pizza's smaken extra lekker in een leuke bedrukte pizzadoos. Maak een blijvende indruk op je klanten met onze kwalitatieve en ecologische pizzadozen volledig in de branding van jouw zaak. Personaliseer de dozen met levendige kleuren en aantrekkelijke designs zodat ze een ware eye-catcher worden voor hongere klanten. Waarom genoegen nemen met een saaie en simpele doos, als je jouw merk en klantbeleving kunt verbeteren met onze bedrukte pizzadozen? Bestel nu en til jouw pizzabezorgservice naar een hoger niveau!

Biopack staat garant voor een duidelijke communicatie en we doen wat we beloven. Samen met onze gespecialiseerde verpakkingscoaches verpakken we jouw verhaal tot een mooi en kwalitatief geheel.
Geen gedoe voor jou, een leuke uitdaging voor ons! 

Papieren tassen

Maak kennis met onze premium papieren draagtassen met opdruk! Perfect voor ondernemers die om hun merk en het milieu geven. Onze papieren tassen zijn een must-have voor tal van ondernemeningen zoals koffiehuizen, food deliveries, dark kitchens, pastabars en zoveel meer! Verhoog de herkenbaarheid & naamsbekendheid van je zaak in het straatbeeld: de tas is hét mobiele reclamebord voor jouw onderneming! Gepersonaliseerde draagtassen zijn een slimme investering voor bedrijven die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun merk te promoten. 

Geschenkverpakkingen

Ben je op zoek naar een unieke manier om je merk te promoten en jouw klanten te verrassen? Laat je logo extra stralen en tover een glimlach op het gezicht van de klant met een unieke geschenkverpakking. Onze geschenkdozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zelfs volledig op maat te realiseren met een eigen inlay. Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde geschenkdozen en laat ons jouw merk naar het volgende niveau tillen!

Verzenddozen

 Verstuur je regelmatig producten en wil je ervoor zorgen dat ze veilig en efficiënt verpakt worden? Overweeg dan een op maat gemaakte verzenddoos. Door te kiezen voor een doos op maat, weet je zeker dat ze perfect passen bij jouw producten en jouw merk. Onze hoogwaardige verzenddozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. We hebben verschillende druktechnieken om jouw design tot leven te brengen. Informeer je vandaag nog en maak binnenkort van het verzenden van jouw producten een eenvoudige en professionele ervaring! 

Interesse in personalisatie?
Contacteer ons voor meer info.

Voel je het al kriebelen om een artikel te bedrukken en is de ontwerp(st)er reeds aan het werk voor een prachtige verpakking? Lees dan zeker eens onze pagina over hoe je een correct bestand moet aanleveren voor druk. Zo vermijd je eventuele extra opmaakkosten. 

Een greep uit onze personaliseerbare verpakkingen