Bruine patisseriedozen met jouw print

Bruine patisseriedozen met jouw print
Referentie
PATB11308
1 kleur
L 130 mm x B 130 mm x H 80 mm
Aantal per pak:
100
Aantal
- +
Subtotaal
€ 946,40
€ 23,66

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Vanaf 40 pakken€ 23,66 / pak
 • Vanaf 100 pakken € 22,80 / pak
Loading stock ...
 • Vanaf 40 pakken€ 23,66 / pak
 • Vanaf 100 pakken € 22,80 / pak
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor bruine patisseriedozen met jouw print

Kies voor onze bruine ecologische taartdozen voor het verpakken en vervoeren van taarten en patisserie. Handige en snel opzetbare vierkante taartdoos met een scharnierdeksel. Onze patisseriedozen zijn vervaardigd uit hoogwaardig vlak karton, met een witte binnenzijde voor een elegante presentatie van jouw producten. Klaar voor gebruik, maar plat geleverd. Wij voorzien de banketdozen van jouw persoonlijke bedrukking: jouw logo, gegevens, publiciteit,...

Waarom is dit een eco-friendly artikel?
Deze dozen zijn vervaardigd uit hoogwaardig bruin vlak karton, voor een natuurlijke presentatie van jouw producten.

Customize deze taartdozen met jouw eigen print!
 • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
 • Opdruk van een logo of print in 1 Pantone (PMS) kleur en een laag vernis om jouw print optimaal tot zijn recht te laten komen
 • De taartdozen bedrukken met een volle fond (dus een volledig gekleurde taartdoos) is ook mogelijk. De meerprijs bedr8agt 2 euro per doos van 100 stuks
Belangrijk om te weten: verschillende formaten taartdozen kunnen gegroepeerd worden. Het minimum aantal per formaat is dan lager namelijk 10 dozen per formaat met een minimum afname van in totaal 40 dozen van 100 stuks per bestelling. Heb je hierin interesse, contacteer ons gerust!

Hoe verloopt het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg. Indien je dezelfde bedrukking kiest voor verschillende formaten, worden maar één keer cliché kosten gerekend. We kunnen je een lege template bezorgen van de taartdoos waarop je jouw print kan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij voor jou gratis je logo en/of bedrukking op de template. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo het juiste bestandformaat heeft? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even voor je na. Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag bij. We kunnen zelfs je logo voor je ontwerpen! Contacteer ons en een van onze verpakkingscoaches bezorgt je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Je mag ons jouw print doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF-formaat, zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele aanpassingen) goedkeuren. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn +/- 8 à 10 werkweken, maar door actuele grondstoftekorten kan deze levertermijn afwijken. Contacteer ons gerust indien je meer details over de huidige levertermijn wenst.

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van bruine patisseriedozen met jouw print. Indien er eenmalige clichékosten worden aangerekend, vind je deze als optie bij de prijzen terug. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 8 - 10 werkweken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van bruine patisseriedozen met jouw print
 • Eco-friendly
 • Recycable
 • Composteerbaar
 • Made in Europe
 • Foodsafe
 • Renewable raw materials

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Bruine patisseriedozen met jouw print
Meer informatie
Referentie PATB11308 Type Patisseriedoos
Materiaal Karton Kleur Naturel
Breedte 130 mm Lengte 130 mm
Hoogte 80 mm Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 8 - 10
Eco-friendly Ja Merk Biopack
Composteerbaar Ja Vorm Vierkant
Print Jouw logo in 1 kleur € / stuk (grootste afname) 0,23 €
Gebruik Patisserie Voedingsgeschikt Ja
Aantal stuks per verpakking 100 Van hernieuwbare grondstoffen Ja
Gemaakt in Europa Ja Recycleerbaar Ja