Bruine patisseriedozen met jouw print

1 kleur
L 130 mm x B 130 mm x H 50 mm
Referentie:
PATB11305
Eenheid:
Doos
Aantal per Pak:
100
 • Vanaf 40 Pakken
  € 18,08 / pak
 • Vanaf 100 Pakken
  € 17,42 / pak
€ 723,20

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Kies voor onze bruine ecologische taartdozen voor het verpakken en vervoeren van taarten en patisserie. Handige en snel opzetbare vierkante taartdoos met een scharnierdeksel. Onze patisseriedozen zijn vervaardigd uit hoogwaardig vlak karton, met een witte binnenzijde voor een elegante presentatie van jouw producten. Klaar voor gebruik, maar plat geleverd. Wij voorzien de banketdozen van jouw persoonlijke bedrukking: jouw logo, gegevens, publiciteit,...

  Waarom is dit een groen Bio Pack artikel?
  Deze dozen zijn vervaardigd uit hoogwaardig bruin vlak karton, voor een natuurlijke presentatie van jouw producten. Het papier is onbehandeld en zeonder vernis.

  Customize deze taartdozen met jouw eigen print!

  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Opdruk van een logo of print in 1 Pantone (PMS) kleur
  • De taartdozen bedrukken met een volle fond (dus een volledig gekleurde taartdoos) is ook mogelijk. De meerprijs bedraagt 2 euro per doos van 100 stuks

  Belangrijk om te weten: verschillende formaten taartdozen kunnen gegroepeerd worden. Het minimum aantal per formaat is dan lager namelijk 10 dozen per formaat met een minimum afname van in totaal 40 dozen van 100 stuks per bestelling. Heb je hierin interesse, contacteer ons gerust!

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg. Indien je dezelfde bedrukking kiest voor verschillende formaten, worden maar één keer cliché kosten gerekend. We kunnen je een lege template bezorgen van de taartdoos waarop je jouw print kan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij voor jou gratis je logo en/of bedrukking op de template. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo het juiste bestandformaat heeft? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even voor je na. Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag bij. We kunnen zelfs je logo voor je ontwerpen! Contacteer ons en een van onze verpakkingscoaches bezorgt je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Je mag ons jouw print doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF-formaat, zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele aanpassingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkweken.

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Patisseriedoos
  Materiaal Karton
  Kleur Naturel
  Lengte 130 mm
  Breedte 130 mm
  Hoogte 50 mm
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie PATB11305
  Composteerbaar Composteerbaar
  Vorm Vierkant
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,17 €
  Gebruik Patisserie
  Aantal stuks per verpakking 100
Andere klanten kochten ook