Op zoek naar opvulmateriaal?
Ons ecologisch aanbod

Ecologisch opvulmateriaal

Met opvulmateriaal vul je alle lege ruimten in jouw verpakkingen en dozen. Zo blijven jouw goederen tijdens transport en verzending altijd mooi op hun plaats. Dit voorkomt beschadiging en beschermt tegen schokken. Met ons ecologisch opvulmateriaal ga je bovendien voor een veilige én groene oplossing.

Bescherm jouw verzending!

Is je product kleiner dan de doos waarin je het wenst te verpakken? Geen probleem! Ons ecologisch opvulmateriaal biedt een ideale oplossing om een veilige verzending te garanderen. 
Naast composteerbare opvulchips, kan je ook kiezen voor papieren opvulmateriaal. Je klant ontvangt zo een 100% recycleerbare verpakking. Een boost voor je groen imago.

Ontmoet Jeroen,
onze expert in verzendverpakkingen

Kraftpapier op
rol of in een handige dispenserdoos? 

Kraftpapier op rol is een veelgekozen opvulmateriaal. Het is stevig en soepel inpakpapier: geschikt voor alle zendingen. Bestand tegen scheuren en perforaties. Kraftpapier is daarnaast biologisch afbreekbaar, recycleerbaar, ondoorzichtig en antistatisch.

Met een handige tafeldispenser scheur je het papier eenvoudig tot de gewenste grootte en verspil je geen onnodig materiaal.

Kraftpapier is ook verkrijgpaar per pak vellen.

Daarnaast is ook de FasFil Mini een handmatige dispenser voor opvulpapier. Eenvoudig en snel in gebruik én je verkrijgt extra werkruimte door de compacte dispenserdoos. Door de geperforeerde delen in het waaiervormige papier kan je deze gemakkelijk afscheuren. Wanneer het opvulpapier op is, kan de volledige doos gerecycled worden via de reguliere papierinzamelingsstromen.  

Onze opvulchips,
vervaardigd uit natuurlijke en jaarlijks hernieuwbare bronnen

Dit bio opvulmateriaal biedt een milieuvriendelijke, optimale en duurzame bescherming voor jouw producten. De opvulchips zijn immers 100% composteerbaar en volledig vervaardigd uit natuurlijke en jaarlijks hernieuwbare bronnen. Ze lossen op in water en composteren zowel in de composthoop als in de grond. Ze geven geen gevaarlijke gassen vrij bij verbranding.

Met dit opvulmateriaal vul je alle lege ruimten in jouw verpakkingen en dozen, waardoor jouw goederen tijdens transport en verzending altijd mooi op hun plaats blijven. Dit voorkomt beschadiging en beschermt tegen schokken. Ze hebben een hoge densiteit, zijn antistatisch en stofvrij.

Witte composteerbare
bio opvulchips

Crèmekleurige composteerbare
bio opvulchips

Misschien is dit ook iets voor jou? 

Een goede sluiting is onmisbaar bij een veilig transport van je pakket. 
Met deze verzendaccessoires heb je een grotere garantie op een foutloze zending.

Niet zeker van de kwaliteit? Speel op zeker en vraag een sample pakket aan.

Veelgestelde vragen over opvulmateriaal
Vraag & antwoord

Opvulmaterialen dienen als een onmisbare buffer tegen schokken. Deze lichte, maar uiterst krachtige materialen bieden robuuste bescherming voor jouw waardevolle producten, waardoor ze ongeschonden en in optimale staat op hun bestemming aankomen. Met onze ecologische opvulmaterialen hoef je je geen zorgen te maken over bewegende producten. Ze zorgen ervoor dat alles stevig op zijn plaats blijft, zodat je met vol vertrouwen kunt verzenden, in de wetenschap dat jouw producten veilig en stabiel blijven gedurende het gehele logistieke proces.

Papier is een uitstekende keuze als milieuvriendelijk opvulmateriaal. Naast de kosteneffectiviteit biedt het de voordelen van het veilig op zijn plaats houden van je producten in de verpakking. Door papier te gebruiken als opvulmateriaal draag je bovendien bij aan duurzaamheid, omdat het een zeer milieuvriendelijke optie is.

Zorg voor extra bescherming van je pakket door gebruik te maken van beschermend kaftpapier of milieuvriendelijke opvulchips. Het is raadzaam om zware voorwerpen niet samen met lichtere en/of breekbare items te verpakken om schade te voorkomen.

Onze ecologische opvulchips lossen op in water en composteren zowel in de composthoop als in de grond. Ze geven geen gevaarlijke gassen vrij bij verbranding.