Naturesse

het merk naturesse®

Naturesse® is hét merk van duurzame disposables en verpakkingen dat werd ontwikkeld door het Zwitserse Pacovis AG. Deze speler behoort tot Europees grootste importeurs van biobased en composteerbaar wegwerpservies en verpakkingen.

naturesse® staat sinds 2003 synoniem voor expertise in natuurlijk geproduceerde verpakkingsmaterialen. Met een ruim productassortiment van meer dan 500 producten op voorraad gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en ook veel personalisatie, is naturesse® klaar voor de toekomst. Een toekomst waarbij alternatieven voor conventionele olie-gebaseerde plastics naast het gebruik van natuurlijke concepten aan belang winnen en naar waarde geschat worden. 


naturesse®: nature in it's finest form

De baseline van het merk naturesse® is "nature in it's finest form", dit is een zeer duidelijk belofte. Het benadrukt zowel de esthetische kant als het respect voor de natuur en maakt duidelijk dat de natuur ons voorziet van perfecte oplossingen voor elke behoefte.

 

We stellen je de natuur in zijn fijnste vorm voor: disposables en voedingsverpakkingen die duurzaam en mooi zijn en op een eerlijke manier geproduceerd en die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. De kwaliteitscertificaten en labels van onze naturesse® producten bevestigen jouw keuze voor naturesse® als de juiste op vlak van sociale, economische en voedselveiligheid.

 

Alle materialen die voor de productie van de naturesse® verpakkingen worden gebruikt zijn gebaseerd op landbouwafval of op snelgroeiende hernieuwbare grondstoffen die zijn afgeleid van planten. Producten van naturesse® zijn biobased en composteerbaar. Waardevolle restmaterialen die normaal zouden worden weggegooid krijgen nu nieuw leven in de vorm van bio disposables en take away verpakkingen. Hiermee verminderen we de afhankelijkheid van fossiele grondstofffen, verminderen we schadelijke CO2-uitstoot en leveren we een bijdrage aan het verminderen van het probleem van het plastic afval.


Gebruikte materialen

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte materialen van naturesse® en je kan doorklikken op elk materiaal om meer info terug te vinden over het materiaal. Twijfel je tussen welk materiaal je best kiest voor jouw toepassing? Maak je keuze aan de hand van onze gebruikerstabel waar je snel alle handige info kan vinden en het juiste materiaal en  product voor jouw noden!

➡️ Gebruikerstabel met materiaalinfo van alle materialen


Biopack: officiële naturesse® distributeur in België

Als dé specialist in verpakkingen met een sterke focus op bio verpakkingen sloot Biopack 15 jaar geleden een overeenkomst voor exclusieve distributie van naturesse® producten op de Belgische markt. Het Naturesse assortiment wordt vertegenwoordigd door lokale verkooppartners in bijna elk Europees land. We kennen met Naturesse België de wensen en behoeften van de Belgische markt en kunnen jou hierdoor optimaal adviseren. Ook garandeert onze eigen logistieke opslag jou levering uit voorraad en zo kort mogelijke levertijden.


naturesse® catalogus

De kwalitatieve producten van naturesse ontdek je in onze naturesse catalogus of shop de naturesse producten op onze biopack webshop.

Naturesse catalogueNaturesse catalogue