Naturesse

Het merk naturesse®

naturesse® is hét merk voor duurzame disposables en verpakkingen dat werd ontwikkeld door het Zwitserse Pacovis AG. Deze speler behoort tot de grootste importeurs van biobased en composteerbaar wegwerpservies en verpakkingen van Europa.

Al sinds 2003 staat naturesse® synoniem voor expertise in natuurlijk geproduceerde verpakkingsmaterialen. Met een ruim productassortiment van meer dan 500 producten op voorraad gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, is naturesse® klaar voor de toekomst. Een wereld waarin alternatieven voor aardolie en voor conventionele plastics en de concepten die de natuur biedt, steeds belangrijker worden.

De producten van naturesse® zijn naast 100% natuurlijk, 100% plasticvrij, 100% biologisch afbreekbaar nu ook 100% klimaatneutraal. Ontdek hier meer over.


naturesse®: nature in its finest form

De baseline van het merk naturesse® is ‘nature in its finest form’, dit is een zeer duidelijke belofte. Het benadrukt zowel de esthetische kant als het respect voor de natuur en maakt duidelijk dat de natuur ons voorziet van perfecte oplossingen voor elke behoefte.

 

We stellen je de natuur in haar fijnste vorm voor: disposables en voedingsverpakkingen die tegelijk duurzaam en mooi zijn, op een eerlijke manier geproduceerd worden en die aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. De kwaliteitscertificaten en labels van onze naturesse® producten bevestigen jouw keuze voor naturesse® als de juiste op het sociale en economische vlak en voedselveiligheid.

 

Alle materialen die voor de productie van de naturesse® verpakkingen worden gebruikt zijn gemaakt van landbouwafval of van snelgroeiende hernieuwbare grondstoffen die zijn afgeleid van planten. Producten van naturesse® zijn dus biobased en composteerbaar. Waardevolle restmaterialen die normaal zouden worden weggegooid krijgen nu een nieuw leven in de vorm van bio disposables en take away verpakkingen. Hiermee verminderen we de afhankelijkheid van fossiele grondstoffen, de schadelijke CO2-uitstoot en het probleem van het plastic afval.


Gebruikte materialen

Hieronder vind je een overzicht van de gebruikte materialen van naturesse®. Je kan doorklikken op elk materiaal om meer info terug te vinden over het materiaal. Twijfel je welk materiaal je best kiest voor jouw toepassing? Maak je keuze aan de hand van onze materialenwijzer waar je snel alle handige info kan vinden en het juiste materiaal en product voor jouw noden!

 

 

➡️ Materialenwijzer met info van alle materialen


Biopack: officiële naturesse® verdeler in België

Reeds meer dan 15 jaar is Biopack is de trotse en exclusieve verdeler van naturesse® producten op de Belgische markt. Biopack is dé verpakkingsspecialist met een sterke focus op biobased verpakkingen. En als naturesse België kennen we de wensen en behoeften van de Belgische markt als geen ander. Op deze manier kunnen we jou optimaal adviseren. Onze eigen ruime voorraad garandeert bovendien zo kort mogelijke levertijden.


naturesse® catalogus

De kwalitatieve producten van naturesse ontdek je in onze naturesse catalogus of op onze Biopack webshop.

Naturesse catalogueNaturesse catalogue