No tree stro magneetdozen met jouw print

No tree stro magneetdozen met jouw print
Referentie
MAGNE1053
1 kleur (deksel)
L 345 mm x B 250 mm x H 100 mm
Aantal per doos:
25
Aantal
- +
Subtotaal
€ 1.529,80
€ 152,98

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Vanaf 10 dozen€ 152,98 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 130,04 / doos
 • Vanaf 40 dozen € 111,68 / doos
Loading stock ...
 • Vanaf 10 dozen€ 152,98 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 130,04 / doos
 • Vanaf 40 dozen € 111,68 / doos
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor no tree stro magneetdozen met jouw print

Geschenkdozen - Magneetdozen

Deze magneetdozen zijn gemaakt van gerecycleerd stropapier, dat bestaat uit 65% stropapier en 35% papierpulp. Voor de productie ervan worden geen nieuwe bomen omgehakt. Het papier van deze dozen heeft een strostructuur: de strovezels zijn zichtbaar aan de binnen- en buitenkant van de magneetdozen.

De dozen kunnen door middel van 4 plakstrips gemakkelijk gevouwen worden tot een luxe doos. Ze worden plat geleverd. Zo kan je ze plat opbergen en nemen ze weinig ruimte in.

In de klep zitten 2 magneten om de doos te kunnen sluiten. Door deze magneetsluiting zijn de magneetdozen herbruikbaar en ideaal als kwalitatieve bewaardoos!

Verkrijgbaar in verschillende formaten.

Customize deze magneetdozen met jouw eigen print!

 • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
 • Bedrukking in zeefdruk in 1 kleur op het deksel van de magneetdoos
 • Reeds mogelijk vanaf kleine aantallen
 • Snelle levertermijn (+/- 3 weken na goedkeuring werktekening)
De bedrukking gebeurt in zeefdruk op een bestaand voorraadartikel. Dit gebeurt manueel, wat kan zorgen voor een kleine verschuiving met een tolerantie van 5 - 8 mm. Er kan enkel worden gewerkt met een niet aflopende bedrukking. Ook sommige rasters en/of sluitwerken kunnen moeilijk zijn. Mocht je twijfelen of de bedrukking zal lukken, stuur ons de print dan vooraf even door. Dan kunnen wij dit nagaan.

Hoe verloopt het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald en worden 50 EUR reprokosten aangerekend.
We kunnen je een lege template bezorgen van de magneetdoos waarop je jouw print kan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de magneetdoos zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even voor je na.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgt je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat, zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 3 werkweken.

no logo biopack  Dit product zonder print

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van no tree stro magneetdozen met jouw print. Indien er eenmalige clichékosten worden aangerekend, vind je deze als optie bij de prijzen terug. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 4 werkweken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van no tree stro magneetdozen met jouw print
 • Recycable

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

No tree stro magneetdozen met jouw print
Meer informatie
Referentie MAGNE1053 Type Geschenkdoos
Materiaal Karton Kleur Bruin/wit
Breedte 250 mm Lengte 345 mm
Hoogte 100 mm Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 4
Print Jouw logo in 1 kleur € / stuk (grootste afname) 4,47 €
Reeks Luxe Aantal stuks per verpakking 25
Recycleerbaar Ja