Luxe papieren draagtassen met jouw print

Medium - gerecycleerd papier - 1 kleur / 2 zijden
B 260 mm + 100 mm x H 350 mm - 180 g/m²
Referentie:
KRALU1201
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
100
 • Vanaf 1 Doos
  € 225,00 / doos
 • Vanaf 3 Dozen
  € 162,99 / doos
 • Vanaf 5 Dozen
  € 137,99 / doos
€ 225,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Op zoek naar een papieren tas, maar vind je het een zonde om nieuwe materialen te gebruiken? Dan zijn de gerecycleerde papieren tassen iets voor jou! De draagtassen hebben stevige katoenen lussen.

  Het recycleren van oud papier is relatief eenvoudig. Het kost weinig energie en het proces is niet schadelijk voor het milieu. Gerecycleerd papier wordt gemaakt van huishoudelijk papierafval, zoals kranten, lectuur, verpakkingen, dozen, ...

  Deze mooie tassen zijn stevig en passen zeker en vast in jouw stijlvolle boetiek of winkel!

  Waarom is dit een eco-friendly artikel?
  Deze tassen zijn ontwikkeld om hergebruikt te worden en zijn gemaakt van gerecycleerd papier.

  Customize deze draagtassen met jouw eigen print!
  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Bedrukking in zeefdruk in 1 kleur op 2 zijden van de draagtas
  • Reeds mogelijk vanaf kleine aantallen
  • Snelle levertermijn (+/- 3 weken na goedkeuring werktekening)
  De bedrukking gebeurt in zeefdruk op een bestaand voorraadartikel. Dit gebeurt manueel, wat kan zorgen voor een kleine verschuiving met een tolerantie van 5 - 8 mm. Er kan enkel worden gewerkt met een niet aflopende bedrukking. Ook sommige rasters en/of sluitwerken kunnen moeilijk zijn. Mocht je twijfelen of de bedrukking zal lukken, stuur ons de print dan vooraf even door. Dan kunnen wij dit nagaan.

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald en worden 50 EUR reprokosten aangerekend.
  We kunnen je een lege template bezorgen van de draagtas waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de draagtas zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 3 werkweken.

  no logo biopack  Dit product zonder print
 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Draagtas
  Materiaal Papier
  Formaat Medium
  Zijvouw (mm) 100
  Breedte 260 mm
  Hoogte 350 mm
  gr / m² 180
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie KRALU1201
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 1,79 €
  Reeks Luxe
  Aantal stuks per verpakking 100
Andere klanten kochten ook