Jute draagtassen met jouw print

Jute draagtassen met jouw print
Referentie
JUTEZ1121
Extra Large - 1 kleur/1 zijde
B 450 mm + 170 x H 400 mm
Aantal per doos:
50
Aantal
- +
Subtotaal
€ 1.208,30
€ 241,66

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Vanaf 5 dozen€ 241,66 / doos
 • Vanaf 10 dozen € 205,41 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 176,41 / doos
 • Vanaf 5 dozen€ 241,66 / doos
 • Vanaf 10 dozen € 205,41 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 176,41 / doos
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor jute draagtassen met jouw print

Jute draagtassen zijn uitermate geschikt als milieuvriendelijk alternatief voor de PP Shopper tas. Deze tassen zijn gemaakt voor het zware werk en herhaaldelijk gebruik. Dit is een extra aspect van duurzaamheid naast het gebruik van natuurlijk geproduceerde materialen. De productie gebeurt exclusief bij ISO-gecertificeerde bedrijven (ISO 9001:2007 & ISO 4001:2004). Dit garandeert dat het gehele productieproces absoluut vrij is van kinderarbeid. Er wordt voldaan aan alle ethische normen en sociale reglementen aangaande de werkomstandigheden en veiligheid van de medewerkers.

De draagtassen zijn gemaakt van naturel jute 13x13 PSI. Het zijn oersterke vezels waardoor de tassen wel 15 kilo aan gewicht kan tillen en lang mee kan! Deze mooi afgewerkte tas valt op door zijn duurzame uiterlijk. Luxueuze gewatteerde handgrepen zorgen voor extra comfort bij het dragen. Dankzij de platte onderkant blijft de draagtas bovendien altijd stabiel staan.

De binnenzijde van de zakken is voorzien van een laminaat wat ervoor zorgt dat de tassen sterker en waterafstotend zijn.

Deze draagtas in jute is een onverslijtbare reclamedrager met een duurzame prijs.

Waarom is dit een Bio Pack artikel?
Deze tassen zijn ontwikkeld om vaak (her)gebruikt te worden. De productie van deze zakken gebeurt in gecertificeerde bedrijven volgens ethische normen en sociale reglementen.

Customize deze draagtassen met jouw eigen print!
 Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
 Bedrukking in zeefdruk in 1 kleur op 1 zijde van de draagtas
 Reeds mogelijk vanaf 100 stuks (2 dozen)!
 Snelle levertermijn (+/- 3 weken na goedkeuring werktekening)

De bedrukking gebeurt in zeefdruk op een bestaand voorraadartikel. Dit gebeurt manueel, wat kan zorgen voor een kleine verschuiving met een tolerantie van 5 - 8 mm. Er kan enkel worden gewerkt met een niet aflopende bedrukking. Ook sommige rasters en/of sluitwerken kunnen moeilijk zijn. Omwille van het grove materiaal is het niet aangewezen om bepaalde fijne illustraties in de print te verwerken. We raden een  simpele, duidelijke bedrukking in een donkere kleur aan voor het mooiste resultaat.Mocht je twijfelen of de bedrukking zal lukken, stuur ons de print dan vooraf even door. Dan kunnen wij dit nagaan.

Hoe verloopt het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald en worden 50? reprokosten aangerekend.
We kunnen je een lege template bezorgen van de beker waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de draagtas zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@ePacking.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 3 werkweken.

no logo biopack  Dit product zonder print

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van jute draagtassen met jouw print. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 4 weken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van jute draagtassen met jouw print
 • Eco-friendly
 • Made in Europe
 • Reusable

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Jute draagtassen met jouw print
Meer informatie
Referentie JUTEZ1121 Type Draagtas
Materiaal Jute Formaat Extra Large
Kleur Naturel Breedte 450 mm
Bodemvouw (mm) 170 Hoogte 400 mm
Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 4 Eco-friendly Ja
€ / stuk (grootste afname) 3,53 € Bodemvouw 170,00
Aantal stuks per verpakking 50 Herbruikbaar Ja
Gemaakt in Europa Ja
Anderen bekeken ook