Jute draagtassen - may the BAG be with you

Take Away Large - may the BAG be with you
200
Referentie:
JUTEZ0012
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
80
€ 275,60

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Jute draagtassen zijn uitermate geschikt als milieuvriendelijk alternatief voor de PP Shopper tas. Deze tassen zijn gemaakt voor het zware werk en herhaaldelijk gebruik. Dit is een extra aspect van duurzaamheid naast het gebruik van natuurlijk geproduceerde materialen. De productie gebeurt exclusief bij ISO-gecertificeerde bedrijven (ISO 9001:2007 & ISO 4001:2004). Dit garandeert dat het gehele productieproces absoluut vrij is van kinderarbeid. Er wordt voldaan aan alle ethische normen en sociale reglementen aangaande de werkomstandigheden en veiligheid van de medewerkers.

  De draagtassen zijn gemaakt van naturel jute 13x13 PSI. Het zijn oersterke vezels waardoor de tassen wel 15 kilo aan gewicht kunnen tillen en lang mee kunnen! Deze mooi afgewerkte tas valt op door zijn duurzame uiterlijk. Luxueuze gewatteerde handgrepen zorgen voor extra comfort bij het dragen. Dankzij de platte onderkant blijft de draagtas bovendien altijd stabiel staan.

  De binnenzijde van de zakken is voorzien van een laminaat wat ervoor zorgt dat de tassen sterker en waterafstotend zijn.

  Deze draagtas in jute is een onverslijtbare reclamedrager met een duurzame prijs.

  Waarom is dit een Bio Pack artikel?
  Deze tassen zijn ontwikkeld om vaak (her)gebruikt te worden. De productie van deze zakken gebeurt in gecertificeerde bedrijven volgens ethische normen en sociale reglementen.

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Draagtas
  Materiaal Jute
  Formaat Take Away Large
  Kleur Naturel
  Bodemvouw (mm) 200
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie JUTEZ0012
  Print Onbedrukt
  € / stuk (grootste afname) 0,04 €
  Bodemvouw 200,00
  Aantal stuks per verpakking 80
Andere klanten kochten ook