Juca draagtassen

B 450 mm + 60 mm x H 450 mm
Referentie:
JUCAZ0001
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
50
 • Vanaf 1 Doos
  € 119,12 / doos
 • Vanaf 5 Dozen
  € 113,16 / doos
 • Vanaf 10 Dozen
  € 107,21 / doos
€ 119,12

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  De stevige juca draagtas is de combinatie van 2 soorten materialen. Aan de buitenzijde heb je geweven jute en aan de binnenzijde kat oen. De geweven jute geeft een trendy en luxe uitstraling en de katoenen binnenzijde beschermt de inhoud van de tas. De omgeslagen bovenzijde zorgt voor extra draagkracht. De draaglussen zijn met een dubbel stiksel bevestigd aan de buitenzijde van de tas, dit zorgt voor extra duurzaamheid.

  Het oersterke katoen wordt verkregen uit vezels van de vrucht van de katoenplant en wordt gesponnen tot draden. Het is de meest gebruikte en goedkoopste natuurlijke vezel. De teelt van katoen draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de agrarische sector in het land van herkomst (bijvoorbeeld de Staat van West Bengalen, India).

  Draagtassen gemaakt van katoen en jute draagtassen zijn hèt milieuvriendelijke alternatief voor PP shoppers en plastiek zakken. Naast het gebruik van natuurlijke grondstoffen uit eerlijke productie, is een extra milieuaspect dat deze Juca tassen ontwikkeld zijn om vaak hergebruikt te worden.
  Katoen is een natuurlijk materiaal waarvan de "look and feel" per productie kan verschillen. Vooral de structuur van het materiaal en de gevoelsmatige dikte kan per productie afwijken.

  Waarom is dit een Bio Pack artikel?
  Het is gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Katoen is een natuurlijke vezel en hierdoor biologisch afbreekbaar. Deze tassen zijn ontwikkeld om vaak (her)gebruikt te worden.

  your logo biopack  Dit product met jouw print

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Draagtas
  Materiaal Juca
  Kleur Bordeaux
  Zijvouw (mm) 60
  Breedte 450 mm
  Hoogte 450 mm
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie JUCAZ0001
  Print Onbedrukt
  € / stuk (grootste afname) 2,14 €
  Aantal stuks per verpakking 50
Andere klanten kochten ook