Scoren met een geschenkmand?
Of een gepersonaliseerde bierverpakking?

Val niet door de biermand!

Een geschenkmand is altijd een goed idee, maar hoeft echt niet alleen bier te bevatten. Misschien is de gelukkige een fervente bierfanaat, maar wil hij/zij eindelijk van die bierbuik af? Of misschien eerder een liefhebber van een verfrissende frisdrank? Of kiezen ze wel bewust alcoholvrije alternatieven. Met een geschenkmand stel je zelf je eigen ideale en smaakvolle mix samen.

Geen bittere nasmaak

Vaderdag is traditioneel de dag waarop vaders overladen worden met een dodelijke combinatie van alcohol en nieuw elektronisch gereedschap. Stond je vroeger vaak ín de hoek, kom dan nu eens origineel úít de hoek, en verras je vader dit jaar met een perfecte – maar vooral veilige – geschenkmand.

Hét recept voor een geslaagde bier-/geschenkmand

  1. Kies je ingrediënten zorgvuldig uit
    Dit kan een harmonieuze mix zijn van alcoholische en alcoholvrije dranken, een gin-gin situation! Vergeet geen knabbels om een fondke te leggen.
  2. Voeg een snuifje humor toe
    Al eens gedacht aan een kaartje met een originele quote? Wist je dat je bij ons gepersonaliseerde bierviltjes kan bedrukken?
  3. Zorg voor de perfecte presentatie
    Werk je cadeau af met transparante geschenkfolie en werk af met een leuk lintje.

Niet zeker van de kwaliteit van het karton of de bedrukking? Speel op zeker en vraag samples aan van onze materialen. 

Bruisend alternatief

Alcoholvrije bieren en mocktails winnen aan populariteit. Niet moeilijk, het is dan ook een smaakvol én bewust alternatief.

Shop hier

Shop geschenk- & verzendverpakkingen voor flessen


Scoren met dé perfecte biermand
Bedruk met jouw logo!

Stel een originele geschenkmand samen: voor de fervente bierfanaat of een liefhebber van een verfrissende frisdrank? Voor elk wat wils!

Onze gepersonaliseerde geschenkdozen zijn een uniek cadeau voor elke levensgenieter! Met ons ruim assortiment vind je snel de geschikte geschenkverpakking.

Feestje brouwen?

Een lekker biertje smaakt altijd en is ook hét ideale geschenk. De Belgische biercultuur heeft dan ook een aanbod waarin je met gemak kan verdrinken. Kies je voor fris en fruitig of zwaar en bitter? Blond of bruin? Een stevige sixpack of liever een verfijnd model? Geen keuzestress, wij hebben voor elk type een passende geschenkdoos!

Bierverpakking bedrukken - zij gingen je voor

Laat je inspireren door onze klanten. Zij kozen reeds voor een mooie personalisatie om hun merk te promoten. Proef de inspiratie. Loopt het water je reeds in de mond? Bierclips, geschenkverpakking bier met glas, verpakking voor bierflesjes,... ontdek ons ruim assortiment.

Onze gepersonaliseerde drankverpakkingen

Ontmoet Karen, onze expert
in gepersonaliseerde bierverpakkingen