Vellen bruin vetvrij papier 40 x 50 met jouw logo in 1 kleur

Vellen bruin vetvrij papier 40 x 50 met jouw logo in 1 kleur
Referentie
GBS104050
repeat print
B 400 mm x H 500 mm - 40 g/m²
Aantal per pak:
1000
Aantal
- +
Subtotaal
€ 2.569,50
€ 51,39

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Vanaf 50 pakken€ 51,39 / pak
 • Vanaf 100 pakken € 47,02 / pak
Loading stock ...
 • Vanaf 50 pakken€ 51,39 / pak
 • Vanaf 100 pakken € 47,02 / pak
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor vellen bruin vetvrij papier 40 x 50 met jouw logo in 1 kleur

Vellen vetvrij papier met jouw print 

Deze vellen vetvrij papier zijn ideaal om (vette) voedingsmiddelen in te gaan verpakken zoals hamburgers, belegde broodjes, hot dogs, ... Of gebruik onze vetvrije vellen om in een schaaltje te leggen. Jouw klanten zullen je snacks en broodjes in je eigen trendy bedrukte vellen zeker kunnen smaken!

Het vetvrij papier is veilig voor gebruik in de microgolfoven en oven tot 220°C.

Waarom is dit een Bio Pack artikel?
Dit vetvrij papier is gemaakt van 100% hernieuwbare & plantaardige grondstoffen. Bovendien is dit papier ook composteerbaar en geproduceerd in Europa.Onze honing-kleurige ongebleekte vellen zijn gemaakt van chloor-vrij papier.

Customize deze belegde wrapping vellen met jouw eigen print!
 Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
Bedrukking in 1 pantone kleur (meer kleuren op aanvraag)

Hoe verloopt het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

We kunnen je een lege template bezorgen van de vellen waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkwerken.

https://biopack-ict.be//repo/images/doorstreept-your-logo-70.jpg Dit artikel zonder jouw logo

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van vellen bruin vetvrij papier 40 x 50 met jouw logo in 1 kleur. Indien er eenmalige clichékosten worden aangerekend, vind je deze als optie bij de prijzen terug. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 8 werkweken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van vellen bruin vetvrij papier 40 x 50 met jouw logo in 1 kleur
 • Eco-friendly
 • Composteerbaar
 • Microwave safe
 • Oven safe
 • Foodsafe
 • Renewable raw materials

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Vellen bruin vetvrij papier 40 x 50 met jouw logo in 1 kleur
Meer informatie
Referentie GBS104050 Type Vetvrij papier
Materiaal Vetvrij papier Kleur Naturel
Breedte 400 mm Hoogte 500 mm
gr / m² 40 Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 8
Eco-friendly Ja Composteerbaar Ja
Print Jouw logo in 1 kleur € / stuk (grootste afname) 0,05 €
Gebruik Belegd broodje Voedingsgeschikt Ja
Ovenbestendig Ja Microgolf bestendig Ja
Aantal stuks per verpakking 1000 Van hernieuwbare grondstoffen Ja