Witte papieren draagtassen met jouw print

Medium - vlakke handgrepen - 1 kleur - 100% print
B 270 mm + 140 mm x H 350 mm - 90 g/m²
Referentie:
FW12714353
Eenheid:
Stuk
 • Vanaf 5000 Stuks
  € 0,28 / stuk
 • Vanaf 10000 Stuks
  € 0,23 / stuk
€ 1,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Personaliseer papieren draagtassen met jouw print!

  Handige bruine papieren zakjes met vlakke handgrepen die multi-inzetbaar zijn.

  Wij bedrukken deze kraftzakken met jouw persoonlijke print en/of logo. We bieden zowel bruine als witte papieren draagtassen met jouw print aan.

  De print kan tot 40%, tot 70% of tot 100% bedragen van de oppervlakte van de papieren zak, hieronder zie je het verschil. De bedrukking is tweezijdig en kan dus zowel op de voor- als achterzijde. De papieren zakken kunnen bedrukt worden met 1 of 2 kleuren.

  Wens je een bedrukking met meer kleuren, dat is ook mogelijk. Informeer even bij ons voor een vrijblijvend passend voorstel.

  Waarom is dit een eco-friendly artikel?
  Deze draagtas is gemaakt van FSC en PEFC gecertificeerd papier van duurzaam bosbeheer.

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print, moet het cliché niet meer worden betaald.
  We kunnen je een lege template bezorgen waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de draagtas zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.

  Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn +/- 8 à 10 werkweken, maar door actuele grondstoftekorten kan deze levertermijn afwijken. Contacteer ons gerust indien je meer details over de huidige levertermijn wenst.

  no logo biopackDit product zonder print

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Draagtas
  Materiaal Papier
  Formaat Medium
  Kleur Wit
  Zijvouw (mm) 140
  Breedte 270 mm
  Hoogte 350 mm
  gr / m² 90
  Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 6/aug
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie FW12714353
  Merk Biopack
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,23 €
  Reeks Vlak handvat
  Aantal stuks per verpakking 1000