We gaan voor ecologisch
Logisch toch?

Naturesse, klimaatneutraal

De producten van naturesse® zijn naast 100% natuurlijk, 100% plasticvrij, 100% biologisch afbreekbaar nu ook 100% klimaatneutraal. Dit wordt gerealiseerd door enkel natuurlijke en snel hernieuwbare grondstoffen te gebruiken én alle relevante uitstoot van broeikasgassen zoals CO2 te compenseren.

Welke materialen kies je? 

In onze materialenwijzer ontdek je onze groene bio materialen die plantaardig en composteerbaar of van gerecycleerde grondstoffen gemaakt zijn. Ook de eigenschappen van de klassieke standaard materialen voor onze verpakkingen vind je hier. 

Cup Concept

Zoek jij een duurzaam alternatief voor wegwerpbekers? Onze dochterbedrijf, Cup Concept Belgium, biedt dé oplossing! Huur of koop herbruikbare bekers van Cup Concept of kies voor een totaaloplossing voor jouw evenement. 

Naast het verhuren en verkopen van herbruikbare bekers bieden we ook totaaloplossingen aan. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over opslag, transport of afwas. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om onze klanten volledig te ontzorgen.

Boost je groen imago

Om je groene imago te stimuleren moet je niet alleen zeggen maar ook doen! Het is belangrijk dat je merk consistent is en dat je je niet groener voordoet dan dat je bent. Milieubewust handelen heeft veel voordelen.

Samen duurzaam
Vraag advies

Shop producten van Naturesse