Op zoek naar een specifieke doos?
Vraag uw doos op maat

Doos op maat

Bent u op zoek naar op maat gemaakte dozen die voldoen aan uw specifieke afmetingen en kwaliteitseisen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Elk product is uniek en daarom is het belangrijk dat de doos waarin het wordt verpakt ook perfect past. Onze professionele en ervaren medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het ontwerpen van de perfecte doos voor jouw product.

Duurzaamheid staat centraal en daarom voldoen dozen op maat niet alleen aan jouw specifieke behoeften, maar ontzien ze ook het milieu. Een op maat gemaakte doos zorgt ervoor dat de ruimte binnenin optimaal wordt benut, waardoor er weinig "verloren" ruimte is en er geen of minder opvulmateriaal nodig is. Dit resulteert in minder afval en een lager gewicht, wat leidt tot minder transportemissies en een kleinere ecologische voetafdruk.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het creëren van de perfecte doos voor jouw product. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is en daarom maken we zeer snel een offerte voor jou. Aarzel dus niet en we maken een passend voorstel voor jou! 

Graag een passend voorstel? 

Wij hebben de kennis en expertise om aan jouw wensen te voldoen, maar het is alvast handig om even na te denken over volgende mogelijkheden:

  1. Type doos: Amerikaanse doos / Postdoos / Ander type 
  2. Afmetingen (binnenmaat): lengte x breedte x hoogte 
  3. Kwaliteit: enkele golf / dubbele golf 
  4. Kleur: bruin of wit 
  5. Aantal stuks: 
  6. Bedrukking: onbedrukt / 1 of 2 kleuren / full colour 

Ontmoet Jeroen, onze expert in verzendverpakkingen op maat.

Wist je dat onze verpakkingscoach ook ter plaatse komt?

Een maatpak voor je product

Elk product is uniek en daarom is het belangrijk dat de doos waarin het wordt verpakt ook perfect past.
Een op maat gemaakte doos zorgt voor een perfecte pasvorm en een optimale bescherming, terwijl het ook bijdraagt aan de merkbeleving van je product. Een doos op maat is dus als een visitekaartje voor je bedrijf - het laat zien dat je aandacht besteedt aan elk detail en zorgt voor een onvergetelijke indruk.

Een verzenddoos met je eigen logo

Droom jij er van om een doos te versturen met je eigen artwork? Zet jouw logo in de kijker met een gepersonaliseerde verzenddoos. We kunnen je helpen bij het opmaken van je artwork, of indien je al beschikt over een design, dan mag je ons dit zeker bezorgen. We ontvangen de bestanden graag digitaal in vectoren in formaat PDF, AI of EPS.

Niet zeker van de kwaliteit van het karton of de bedrukking? Speel op zeker en vraag samples aan van onze materialen. 

Bedruk ook jouw tape
Val op in het straatbeeld!

Bedrukte kleefband is dé tool om je pakjes gepersonaliseerd - en toch betaalbaar - te verzenden! Ga voor een unieke bedrukte tape om je merk te laten stralen. Jouw merk blijft zo plakken bij je klanten.

Shop alles om te verzenden