Creatieve duizendpoot

Karen is reeds meer dan 5 jaar verpakkingscoach bij Biopack en kent het uitgebreide assortiment als geen ander. Ben je op zoek naar een creatieve en originele verpakking waarmee jij niet alleen je producten, maar ook je klanten kan inpakken? Karen helpt je graag met een grote glimlach op weg. De specialisaties van Karen zijn herbruikbare zakken, geschenkverpakkingen en personalisaties.

Herbruikbare draagtas

Deze veelzijdige draagtas in stijlvol en tijdloos zwart is niet enkel mooi, maar ook zeer praktisch. Non-woven is een zacht, maar sterk materiaal, waardoor de zak veel gewicht kan dragen! De draagtas is zelfs wasbaar in de wasmachine en daardoor dus eindeloos herbruikbaar. De straffe troeven staan bovendien opgelijst op de onderkant van de zak. Zo heb je ze altijd op zak!

Out of the box

Dit doosje is volledig naar wens én op maat van je geschenk te personaliseren. Inclusief 1 of zelfs 2 inlays, en dit al vanaf 250 stuks. Jouw logo, print of tekst kan over de volledige oppervlakte van de doos gedrukt worden in full colour. Je kan hierbij opteren voor een stoere en stevige presentatie of een eigentijds elegante look. Bovendien kan je rekenen op een snelle levering.

Een afspraak maken met een verpakkingscoach?

Wil je graag weten wat perfect past bij jouw bedrijf? Maak een afspraak met één van onze coaches! 

Leuke tip van Karen

Onze patisseriedoosjes zijn een echte allround verpakking die je op een creatieve manier kan gebruiken. Geschenkdoosje, verzameldoos, apérobox, … de mogelijkheden zijn eindeloos. De patisseriedozen bestaan in veel verschillende formaten.

Deze vindt Karen ook leuk
Laat je inspireren

Sizzle zorgt voor een betere bescherming en voor een vrolijke en feestelijke uitstraling van je bestelling. Sizzle papier is bovendien 100% gerecycleerd. 

Transparante PP deksels passen perfect op onze eco-friendly kraft cups. Een ideale match voor takeaway gerechten en soep on the go, want ze zijn ook geschikt voor de microgolf.

Deze ronde potjes zijn perfect afsluitbaar, stapelbaar en budgetvriendelijk. Koude gerechten komen helemaal tot hun recht in deze elegante potjes. Ook mogelijk met jouw logo.

Op zoek naar iets specifieks?
Wij verpakken jouw verhaal

Laat je inspireren door enkele klanten van Karen