Composteerbare deksels voor bekers

Ø 90 mm
Referentie:
CUPK15534
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
500
Gegroepeerde productitems
Aantal
Doos
 • Vanaf 1 Doos
  € 81,38 / doos
 • Vanaf 5 Dozen
  € 78,94 / doos
 • Vanaf 10 Dozen
  € 76,50 / doos
Een kleinere hoeveelheid kopen? Dat kan ook:
Aantal per set: 25
set
€ 5,81

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Kartonnen deksels met PLA coating

  Wil je graag een takeaway verpakking die ook geschikt is voor warme bereidingen? Dan zijn deze kartonnen membraandeksels perfect voor veilig vervoer. Hij sluit onze gecoate kartonnen soepbekers betrouwbaar af en laat de damp ontsnappen. Deze combinatie voorkomt dat het deksel onder de druk zijn houvast verliest.

  Geschikt voor zowel warme als koude gerechten en door de combinatie van een zetmeel laagje en het stevige en goedsluitende deksel maakt dit deksel de cup waterdicht wat ideaal is voor bijvoorbeeld soepen. Dit deksel is ook geschikt voor gebruik in de microgolfoven. Hierbij is het heel belangrijk om het voedsel op te warmen zonder deksel (anders zou de PLA-coating van de beker en het deksel kunnen smelten en aan elkaar plakken). Maar ook voor het bewaren van roomijs, sorbet of frozen yoghurt zijn deze deksels prima geschikt!

  Dit kartonnen deksel is ideaal voor het vervoeren van warme gerechten zoals (maaltijd)soep, pasta of wok. Of het nu gaat om een slager, een foodtruck, een groot evenement, de snackbar om de hoek of een delicatessewinkel, dit deksel zorgt ervoor dat eten uit je to go cup een genoegen wordt. Je biedt je klanten een veilige, duurzame verpakking en je klanten zullen dit praktische en ecologisch verantwoordelijke aanbod niet kunnen weerstaan.

  Waarom is dit een Bio Pack-product?
  Dit product is gemaakt van hernieuwbare & plantaardige grondstoffen. De coating aan de binnenzijde is op basis van het natuurlijk materiaal PLA, dus niet van plastic op basis van aardolie! Bovendien is het ook industrieel composteerbaar (volgens DIN-13432).

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Deksel
  Materiaal Karton + PLA
  Kleur Naturel
  Diameter (mm) 90
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie CUPK15534
  Merk Naturesse
  Composteerbaar Composteerbaar
  Vorm Rond
  € / stuk (grootste afname) 0,15 €
  Gebruik Soep
  Verpakkingen per pallet 20
  Reeks Kraft
  Microgolf bestendig Ja
  Diepvriesbestendig Ja
  Aantal stuks per verpakking 500