Herbruikbare bekers: totaaloplossingen voor evenementen

Met Biopack's dochterbedrijf Cup Concept Belgium produceren en ontwikkelen wij al jarenlang zelf alle systemen voor herbruikbare bekers en we bedrukken bekers met de modernste mogelijkheden in eigen huis, van hoge kwaliteit, in Europa. 

Drinkbekers huren of kopen? Met print of zonder? Afwassen en opslag?

Aan jou de keuze: drinkbekers huren of kopen. Je beslist of je bedrukking op de herbruikbare bekers wenst of niet. Wij zorgen ook graag voor de logistieke aspecten van opslag en transport, onze service omvat zelfs het spoelen van de herbruikbare bekers na afloop van het evenement. Veel beslissingen, waarmee we jou graag een handje helpen. 


Cup Concept: al jarenlang profs

Wij zijn al jarenlang profs als het gaat om herbruikbarebekers voor grote evenementen. Of het nu gaat om stadionbekers, concertbekers of evenementbekers, onze herbruikbare bekers zijn meer dan gewoon plastic bekers.

Onze bekers zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan veiligheidsvoorschriften, zijn geschikt voor een langdurig gebruik en daardoor op lange termijn milieuvriendelijk en financieel lucratief.

 

Grote evenementen zijn onze specialiteit. Onze service wordt geboekt voor grote evenementen, de Bundesliga en op tournees van wereldsterren. Maar ook op kleinere schaal zijn we actief en ook dan is onze service perfect!

Door een jarenlange en langdurige samenwerking met verschillende sectoren en partners zijn wij in staat om marktconform en klantgericht te werken. 


Jouw evenement: rendabel en duurzaam!

 
Wij maken jouw evenement gemakkelijk te becijferen, we ontzorgen jou als organisator en zijn bovendien ook nog rendabel en duurzaam. Zo wint iedereen bij het gebruik van onze cups, met een minimale impact op ons milieu!
 

Herbruikbare bekers: niet moeilijk als je de juiste partner kiest

 
CUP CONCEPT Belgium BV
Konijnenboslaan 21
B- 8470 Gistel

+32 59 42 00 47
info @ cupconcept.be · Google Maps

Openingstijden
Maandag tot vrijdag
08:30 – 17:00 uur