Luxe geschenkdoos met jouw print met op maat gemaakte bedrukte inlay(s)

full colour print
L 360 mm x B 255 mm x H 110 mm
Referentie:
CUBOX0001
Eenheid:
Stuk
 • Vanaf 100 Stuks
  € 5,00 / stuk
 • Vanaf 200 Stuks
  € 4,50 / stuk
 • Vanaf 300 Stuks
  € 4,25 / stuk
€ 500,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Stijlvolle geschenkdoos op maat van jouw producten en met jouw print!

  Deze kwalitatieve doos is perfect op maat van jouw producten die je wil aanbieden in deze geschenkdoos zoals een fles, een cadeaubon, ... Jouw producten worden op hun plaats gehouden door de inlay(s) in de doos voor een optimale presentatie.

  Customize deze luxe geschenkdoos met jouw eigen print!

  • Met 1 of 2 inlay(s) op maat van jouw producten én met jouw print
  • Kleine minimum afname (al vanaf 100 stuks)!
  • Snelle levertermijn (+/- 8 werkdagen)
  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Opdruk kan in full colour (CMYK) en volledig rond de doos
  • Geen clichékosten!
  Je kan kiezen voor 1 bedrukte inlay en dan krijg je bij elke doos een gepersonaliseerde inlay met jouw print. Dus stel je bestelt 100 geschenkdozen, dan krijg je er 100 bedrukte inlays voor in de doos bij.

  Of je kan kiezen voor 2 bedrukte inlays en dan krijg je ook bij elke doos een gepersonaliseerde inlay met jouw print maar je kan kiezen tussen twee verschillende vormen bijvoorbeeld. Dus stel je bestelt 100 geschenkdozen, dan krijg je er 50 bedrukte inlays van een eerste versie (bijvoorbeeld voor een ginfles) en 50 bedrukte inlays van een tweede versie (bijvoorbeeld voor een champagnefles) bij.

  Wil je liever geen bedrukte inlay(s)? Dat is mogelijk: neem een kijkje bij deze luxe geschenkdoos met onbedrukte inlay(s).


  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken we de inlays op maat aan en wordt hier een eenmalige kost aangerekend. Om de inlays die in de doos komen op maat te maken, ontvangen wij graag de fles/cadeaubon of voorwerpen die in de inlay dienen te passen. Dus we vragen om ons deze op te sturen naar ons adres of om langs te komen met deze producten. Je krijgt ze uiteraard terug bij de levering.Bij een herbestelling hoef je deze kost niet meer te betalen en kan je kiezen voor "Reeds bestaande inlay(s) (herbestelling)".

  We bezorgen je een lege template bezorgen van de doos waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening van de geschenkdoos in inlay(s) in PDF zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Wil je ook een fysiek staal van het eindresultaat van de doos zien voor de productie dan kan dat mits supplement van 50€. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkdagen.

  De afmetingen van deze geschenkdoos zijn opgemeten langs de buitenzijde. De doos en de inlays worden plat geleverd voor plaatsbesparing en kunnen eenvoudig gemonteerd worden.
 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Geschenkdoos
  Materiaal Karton
  Kleur Wit
  Lengte 360 mm
  Breedte 255 mm
  Hoogte 110 mm
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie CUBOX0001
  Print Jouw print in full colour
  € / stuk (grootste afname) 4,25 €
Andere klanten kochten ook