Canvas katoenen draagtassen met jouw print

Canvas katoenen draagtassen met jouw print
Referentie
CANVZ2104
2 kleuren / 1 zijde
B 410 mm + 120 mm x H 350 mm - 300 g/m²
Aantal per doos:
100
Aantal
- +
Subtotaal
€ 1.606,15
€ 321,23

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW

 • Vanaf 5 dozen€ 321,23 / doos
 • Vanaf 10 dozen € 273,05 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 234,50 / doos
Loading stock ...
 • Vanaf 5 dozen€ 321,23 / doos
 • Vanaf 10 dozen € 273,05 / doos
 • Vanaf 20 dozen € 234,50 / doos
Eco-friendly product
 • Gratis levering vanaf € 250 (België) of € 500 (Nederland)
 • Gratis afhaling in Gistel

Omschrijving voor canvas katoenen draagtassen met jouw print

Canvas is een natuurproduct dat wordt gemaakt van stevig katoenweefsel. Canvas wordt voornamelijk toegepast in de textiel- en mode industrie voor onder andere werkkleding en diverse jeans.

Wij hebben een serie aantrekkelijke canvas tassen die zeer geschikt zijn voor de detailhandel en promotiebranche. Canvas tassen zijn sterk en gaan daardoor lang mee, 100% natuurlijk, 100% duurzaam.

Het onderscheid tussen canvas tassen en katoenen tassen is vooral de soort weving en het hogere grammage canvas. De 'canvas' tassen zijn gemaakt van extra dik katoen. De tassen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en erg sterk! De tassen zijn uitgevoerd met een bodemvouw en 2 aangestikte canvas lussen.

Waarom is dit artikel eco-friendly?
Deze tassen zijn ontwikkeld om vaak hergebruikt te worden en zijn bovendien 100% natuurlijk. 

Customize deze draagtassen met jouw eigen print!

 • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
 • Bedrukking in zeefdruk in 2 kleuren op 1 zijde van de draagtas
 • Reeds mogelijk vanaf kleine aantallen
 • Snelle levertermijn (+/- 3 weken na goedkeuring werktekening)
De bedrukking gebeurt in zeefdruk op een bestaand voorraadartikel. Dit gebeurt manueel, wat kan zorgen voor een kleine verschuiving met een tolerantie van 5 - 8 mm. Er kan enkel worden gewerkt met een niet aflopende bedrukking. Ook sommige rasters en/of sluitwerken kunnen moeilijk zijn. Mocht je twijfelen of de bedrukking zal lukken, stuur ons de print dan vooraf even door. Dan kunnen wij dit nagaan.

Hoe verloopt het proces?
Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald en worden 50 EUR reprokosten aangerekend.
We kunnen je een lege template bezorgen van de draagtas waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de draagtas zichtbaar.

Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 3 werkweken.

no logo biopack  Dit product zonder print

Waarom is dit een eco-friendly artikel?

Dit artikel voldoet aan minstens één van onze criteria voor eco-friendly verpakkingen. Ontdek aan welke criteria dit artikel voldoet in de artikel specificaties hieronder.

Hoe verloopt het proces?

 • Je plaatst een bestelling met de gewenste hoeveelheid van canvas katoenen draagtassen met jouw print. Indien er eenmalige clichékosten worden aangerekend, vind je deze als optie bij de prijzen terug. Twijfel je over de gekozen verpakking? Laat je bijstaan door professioneel advies en neem contact op met onze verpakkingscoaches .
 • Je ontvangt een automatische bevestiging van je online bestelling. Ontdek hier hoe je logo of ontwerp kunt aanleveren of laten ontwerpen.
 • We nemen contact met je op over het verdere bestelproces.
 • Na ontvangst van het artwork in het juiste bestandsformaat , maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren.        
 • Van zodra de werktekening is goedgekeurd, gaat je bestelling in productie. Na goedkeuring van de werktekening bedraagt de levertermijn ongeveer 4 werkweken.       
 • Je bestelling is klaar uit productie. Hou rekening met een maximale tolerantie op de hoeveelheid tot 15%. Je bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
Specificaties van canvas katoenen draagtassen met jouw print
 • Eco-friendly
 • Reusable

Meer info? Lees hier onze uitgebreide materialenwijzer. 

Canvas katoenen draagtassen met jouw print
Meer informatie
Referentie CANVZ2104 Type Draagtas
Materiaal Katoen Kleur Naturel
Breedte 410 mm Zijvouw (mm) 120
Hoogte 350 mm gr / m² 300
Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 4 Eco-friendly Ja
Print Jouw logo in 2 kleuren € / stuk (grootste afname) 2,34 €
Aantal stuks per verpakking 100 Herbruikbaar Ja
Anderen bekeken ook