Blauw - Groen Verpakken

Biopack is een vooruitstrevende aanbieder van duurzame verpakkingen. We onderscheiden we ons door onze blauw-groene visie en aanpak: economisch-verantwoord streven naar een ecologische  verpakking. Nog niet voor alle verpakkingen bestaat immers al een haalbaar en betaalbaar groen alternatief.

Een 100% ecologische verpakking is composteerbaar, recycleerbaar of herbruikbaar. Klik hier voor meer info over wat wij als groene, eco-friendly verpakkingen beschouwen.


Smart in packaging

Onze baseline is smart in packaging en impliceert slim verpakken. Onze verpakkingscoaches optimaliseren en vergroenen het gamma verpakkingen van de klant en de verpakkingen.


Ecologische verpakkingen herken je aan het nootje

In ons logo is een eekhoorn te zien en die heeft een nootje vast, dit symboliseert de natuur en ecologie en legt de nadruk op het ecologische aspect. Onze groene ecologische verpakkingen herken je aan het groene nootje en we leggen op de productdetailpagina uit waarom het artikel eco-friendly is.

Op onze informatieve webshop kan je ook meer informatie vinden over de verpakkingen en de gebruikte materialen.

Onze webshop vertaalt zo onze visie van blauw-groen verpakken. Hierbij staan we garant voor een heldere, eerlijke en realistische communicatie. We beseffen dat het gebruik van uitsluitend "groene" verpakkingen vaak nog niet mogelijk is, soms door technische redenen, maar vaak is het gewoon (nog) even economisch niet haalbaar. Streven naar groene verpakkingen, maar zonder green washing!

Biopack richt zich tot elke ondernemer die op een economisch-verantwoorde manier wil bijdragen tot een duurzame economie.


Biopack is verdeler van:

Biopack is lid van: