Bruine kartonnen sleeves voor 240ml drinkbekers met jouw print

tot 4 kleuren - vanaf 10 dozen

Referentie:
BIOSL3080
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 10 Dozen
  € 64,77 / doos
 • Vanaf 20 Dozen
  € 42,84 / doos
 • Vanaf 50 Dozen
  € 29,39 / doos
€ 647,70

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Kartonnnen sleeves geven jouw beker een leuke uitstraling en zijn ideaal als extra isolatie en om je beker gemakkelijker vast te houden als de koffie of thee erg heet is.

  Customize onze beker sleeves met jouw eigen print!

  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Opdruk kan tot 4 PMS kleuren
  • Reeds mogelijk vanaf 10 000 stuks (10 dozen)

  Waarom is dit een Bio Pack artikel?
  De sleeves zijn gemaakt van 100% gerecycleerd karton en kunnen eenvoudig terug gerecycleerd worden na gebruik.

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print, de prijs van de cliché is afhankelijk van het aantal gebruikte kleuren. Op het bruine karton raden we vooral donkere kleuren aan zoals zwart en donkerbruin.

  Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

  We kunnen je een lege template bezorgen van de sleeve waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de sleeve zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@ePacking.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 14 à 16 werkweken.
 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Sleeve
  Materiaal Karton
  Kleur Naturel
  Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 15
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie BIOSL3080
  Merk Biopack
  Composteerbaar Composteerbaar
  € / stuk (grootste afname) 0,03 €
  Aantal stuks per verpakking 1000
Andere klanten kochten ook