Bio Paper2Paper drinkbekers met jouw logo in full colour - 16 oz

Extra Large - 450 ml
Ø 90 mm - H 137 mm
Referentie:
BIOBP4016
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 1 Doos
  € 431,59 / doos
 • Vanaf 3 Dozen
  € 295,34 / doos
 • Vanaf 5 Dozen
  € 208,50 / doos
€ 431,59

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  De Paper2Paper bekers zijn duurzame producten die gemaakt zijn van papier en daarom ook geschikt voor het recycleren samen met papier. De Paper2Paper en PAP21 logo’s op de bodem maken duidelijk dat de verpakkingen gewoon kunnen worden weggegooid in de papierafvalcontainers.

  De verpakking van de Paper2Paper bekers is plasticvrij. De bekers worden verpakt in papieren sleeves en opgeborgen in een kartonnen doos.

  Customize deze kartonnen bekers met jouw eigen print!

  • Kleine minimum afname (1 doos)!
  • Snelle levertermijn (+/- 3 à 4 werkweken)
  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Opdruk kan in full colour (CMYK) en volledig rond de beker
  • Made in Europe
  • Geen clichékosten!

  Hoe verloopt het proces?
  We kunnen je een lege template bezorgen van de beker waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de beker zichtbaar. Hou er rekening mee dat op deze kartonnen drinkbekers het pictogram van de sup wetgeving geplaatst moet worden.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening in 3D op van de beker zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 3 à 4 werkweken.

  Grotere aantallen nodig?
  Ben je op zoek naar een groter aantal aan een voordelige prijs? Neem dan een kijkje bij deze bio beker met groter aantal (minimum 10 dozen) en een langere levertermijn. Alle kartonnen bekers met personalisatie vind je hier.

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Drinkbeker
  Materiaal Karton
  Formaat Extra Large
  Inhoud (ml) 450
  Diameter (mm) 90
  Hoogte 137 mm
  Levertermijn (werkweken na goedkeuring) 4
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie BIOBP4016
  Merk Biopack
  Print Jouw print in full colour
  € / stuk (grootste afname) 0,21 €
  Gebruik Koffie of thee
  Verpakkingen per pallet 24
  Aantal stuks per verpakking 1000
Andere klanten kochten ook