Composteerbare drinkbekers met bio-plastic PLA coating met jouw logo - 6 oz

Small - 170 ml
Ø 73 mm - H 82 mm
Referentie:
BIOBP0006
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 10 Dozen
  € 59,81 / doos
 • Vanaf 20 Dozen
  € 51,43 / doos
 • Vanaf 50 Dozen
  € 39,47 / doos
€ 598,10

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Composteerbare kartonnen bekers, bedrukt met jouw print

  Serveer je drankjes in een milieuvriendelijke cup! Deze bekers zijn niet enkel bio, maar ook stijlvol en aantrekkelijk om uit te drinken! Deze kwalitatieve drinkbekers met PLA coating kan je zowel voor warme  als koude  dranken gebruiken.

  Customize deze bio bekers met jouw eigen print!

  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Opdruk kan tot 4 PMS (Pantone) kleuren en volledig rond de beker
  • Reeds mogelijk vanaf 10 000 stuks

  Waarom is dit een ecologisch Biopack product?
  Dit product is  gemaakt van hernieuwbare & plantaardige grondstoffen. Het karton is  afkomstig van duurzaam bosbeheer (FSC gecertificeerd). De coating aan de  binnenzijde is op basis van het natuurlijk materiaal PLA, dus niet van plastic  op basis van aardolie! De biobekertjes zijn vervaardigd van FSC  gecertificeerd hout. De bekers worden vochtbestendig gemaakt door een  natuurlijke zetmeel coating. Bovendien is deze beker ook industrieel  composteerbaar (volgens EN 13432 norm).

  Hoe verloopt het proces?

  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg. Kies je voor één of voor vier kleuren, de prijs van de beker blijft hetzelfde enkel de eenmalige clichékost verschilt.

  We kunnen je een lege template bezorgen waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 14 à 16 werkweken.


  Ben je op zoek naar een kleiner aantal en/of snellere levertermijn? Neem dan een kijkje bij deze bio beker met klein aantal (minimum 1000 stuks) en een kortere levertermijn. Alle kartonnen bekers met personalisatie vind je hier.

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Drinkbeker
  Materiaal Karton + PLA
  Formaat Small
  Inhoud (ml) 170
  Diameter (mm) 73
  Hoogte 82 mm
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie BIOBP0006
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 4 kleuren
  € / stuk (grootste afname) 0,04 €
  Gebruik Koffie of thee
  Aantal stuks per verpakking 1000