Composteerbare drinkbekers met bio-plastic PLA coating met jouw logo - 4 oz

Extra Small - 100 ml
Ø 62 mm - H 60 mm
Referentie:
BIOBP0004
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 10 Dozen
  € 46,67 / doos
 • Vanaf 20 Dozen
  € 40,14 / doos
 • Vanaf 50 Dozen
  € 30,80 / doos
€ 466,70

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Composteerbare kartonnen bekers, bedrukt met jouw print
  Serveer je drankjes in een milieuvriendelijke cup! Deze bekers zijn niet enkel bio, maar ook stijlvol en aantrekkelijk om uit te drinken! Deze kwalitatieve drinkbekers met PLA coating kan je zowel voor warme als koude dranken gebruiken.

  Customize deze bio bekers met jouw eigen print!

  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Opdruk kan tot 4 PMS (Pantone) kleuren en volledig rond de beker
  • Reeds mogelijk vanaf 10 000 stuks

  Waarom is dit artikel eco-friendly?
  Deze beker is gemaakt van hernieuwbare & plantaardige grondstoffen. De coating aan de binnenzijde is op basis van het natuurlijk materiaal PLA, dus niet van plastic op basis van aardolie! De biobekertjes zijn vervaardigd van FSC gecertificeerd hout van duurzaam bosbeheer. Bovendien is deze beker ook industrieel composteerbaar (volgens EN 13432 norm).

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet de cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg. Kies je voor één of voor vier kleuren, de prijs van de beker blijft hetzelfde enkel de eenmalige clichékost verschilt.

  We kunnen je een lege template bezorgen waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 14 à 16 werkweken.

  Toch liever minder en/of sneller bekers?
  Ben je op zoek naar een kleiner aantal en/of snellere levertermijn? Neem dan een kijkje bij deze bio beker met klein aantal (minimum 1000 stuks) en een kortere levertermijn. Alle kartonnen bekers met personalisatie vind je hier.

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Drinkbeker
  Materiaal Karton + PLA
  Formaat Extra Small
  Inhoud (ml) 100
  Diameter (mm) 62
  Hoogte 60 mm
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie BIOBP0004
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 4 kleuren
  € / stuk (grootste afname) 0,03 €
  Gebruik Koffie of thee
  Verpakkingen per pallet 60
  Aantal stuks per verpakking 1000
Andere klanten kochten ook