Betalingswijze

Kies tussen volgende veilige betaalmethodes:

 

 • Betaling via bankkoppeling (Belfius, KBC of ING)
  Na het plaatsen van de bestelling wordt je meteen doorverwezen naar de veilige koppeling van jouw bank. Je kan zo de betaling onmiddellijk uitvoeren via je bank koppeling of bank app. Je bestelling wordt onmiddellijk verwerkt bij deze optie.

  

 • Betaling via credit card
  Betaal snel, eenvoudig en veilig met Visa, MasterCard, American Express of Maestro. Als je een bestelling plaatst, wordt het bedrag op je creditcard gereserveerd. We schrijven het bedrag pas na de levering af. Je bestelling wordt onmiddellijk verwerkt bij deze optie.

 

 • Betaling via iDEAL
  Bij het afrekenen van de bestelling kan je ook de veilige optie iDEAL kiezen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is.
 • Betaling via bankoverschrijving
  Na het plaatsen van je bestelling ontvang je onze bankgegevens via e-mail. Gelieve het bedrag vervolgens over te schrijven op onze rekening. Van zodra wij de betaling ontvangen hebben wordt de bestelling verwerkt. Indien je ons een betalingsbewijs bezorgt (via e-mail), dan zorgen we er voor dat je bestelling zo snel mogelijk de deur uitgaat.


 • Betaling via Bancontact
  Je kunt ook veilig betalen met Bancontact-kaart en met de Bancontact-App. Kies bij het bestellen voor de betaalwijze Bancontact en bevestig de betaling met je Bancontact-kaart of met de Bancontact-App op je smartphone. Betalen met Bancontact is veilig en helemaal gratis. Je bestelling wordt onmiddellijk verwerkt bij deze optie.

   


  Bestaande klanten met BTW nummer

 • Betaling achteraf na factuur
  Indien je een BTW nummer hebt en het niet de eerste keer dat je bestelt bij ons dan gelden je normale betalingsvoorwaarden. Dan kan je kiezen voor de optie "Betaling via bankoverschrijving of betaal na factuur" en betaal je op factuur na ontvangst van de bestelling. Je bestelling wordt onmiddellijk verwerkt bij deze optie. De automatische e-mail "rond uw betaling af" die je zal krijgen mag je negeren. Wij sturen je achteraf nog een order bevestiging via email met de leverdatum.

 

 

bankkaartbankkaart