Eco-bestekpochetten met jouw print

1 kleur
B 85 mm x H 200 mm - 115 g/m²
Referentie:
BESTP1005
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
520
 • Vanaf 24 Dozen
  € 49,23 / doos
 • Vanaf 48 Dozen
  € 46,94 / doos
 • Vanaf 96 Dozen
  € 45,45 / doos
€ 1,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Bestekzakjes zijn ideaal voor bijvoorbeeld jouw hotel of restaurant. Geen gedoe meer met het recht inrollen van bestek in een servet en/of de kans dat het er niet netjes uitziet. Dankzij onze bestekzakjes hebben jouw gasten altijd een net bestek en servet naast zich liggen! Snel, efficiënt en hygiënisch!

  Bedruk onze bestekzakjes met je eigen creatieve ideeën (bijvoorbeeld een menusuggestie, jouw openingsuren, een sponsor) en bezorg jouw zaak nog meer stijl en uitstraling!

  Customize deze bestekzakjes met jouw eigen print!
  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Ontwerp op maat met print in één kleur (PMS)
  • 100% gerecycleerd ECO papier
  • Wordt geleverd met 100% gerecycleerde servet in naturel kleur
  • Mogelijk vanaf 12480 stuks (24 dozen)!

  Belangrijk om te weten
  De kleur van de servetten kan grondstof gerelateerd per productiebatch verschillen. Het op constante kleur houden van het eindproduct vereist het gebruik van chemicaliën en dit past niet binnen het ecologisch karakter.Een kleurverschil in servet kan daarom nooit als tekortkoming worden beschouwd.

  Hoe verloopt het proces?
  We kunnen je een lege template bezorgen van het bestekzakje waarop je jouw print kan gaan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone van de bestekpochette zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template plaatsen voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even na voor je.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo niet in het juiste formaat? Geen nood, onze designers helpen je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgen je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@ePacking.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkweken.

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Bestekpochette
  Materiaal Papier
  Breedte 85 mm
  Hoogte 200 mm
  gr / m² 115
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie BESTP1005
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,09 €
  Verpakkingen per pallet 48
  Aantal stuks per verpakking 520