Bruine vetvrij papieren zakjes voor 2 pistolets met jouw logo in 1 kleur

2P
B 125 mm + 80 mm x H 260 mm - 40 g/m²
Referentie:
BBAGP1002
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 50 Dozen
  € 32,04 / doos
 • Vanaf 100 Dozen
  € 27,23 / doos
€ 1,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Handige papieren zakjes in vetvrij papier

  Deze zakjes in speciaal vetvrij papier zijn ideaal voor droge en vetrijke voeding. Je kan ze gebruiken voor pistolets, croissants of koffiekoeken. Ook voor vetrijke voeding zoals koekjes, cake, muffins, donuts, belegde broodjes, ... zijn ze prima geschikt!

  Het formaat van dit zakje is ideaal voor bijvoorbeeld 2 pistolets of koffiekoeken. Ontdek hier alle zakjes in vetvrij papier.

  Waarom is dit artikel eco-friendly?
  Deze zakjes in vetvrij papier zijn gemaakt van hernieuwbare & plantaardige grondstoffen. De productie van deze zakjes gebeurt in Europa.

  Customize deze zakken met jouw eigen print!

  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Bedrukking in 1 pantone kleur (meer kleuren op aanvraag)

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

  We kunnen je een lege template bezorgen van de zak waarop je jouw print kan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandsformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even voor je na.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgt je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkweken, maar door actuele grondstoftekorten kan deze levertermijn afwijken. Contacteer ons gerust indien je meer details over de huidige levertermijn wenst.

  no logo biopack Dit artikel zonder print

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Broodzak & pistoletzak
  Materiaal Vetvrij papier
  Formaat 2P
  Kleur Naturel
  Zijvouw (mm) 80
  Breedte 125 mm
  Hoogte 260 mm
  gr / m² 40
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie BBAGP1002
  Merk Biopack
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,03 €
  Gebruik Pistolets & koffiekoek
  Verpakkingen per pallet 90
  Aantal stuks per verpakking 1000
Andere klanten kochten ook