Zak voor belegd broodje met cellulose venster met jouw print

Medium - 1 kleur
B 100 mm + 70 mm x H 370 mm - 40 g/m²
Referentie:
BBAG55251
Eenheid:
Doos
Aantal per Doos:
1000
 • Vanaf 50 Dozen
  € 27,95 / doos
 • Vanaf 75 Dozen
  € 25,16 / doos
 • Vanaf 100 Dozen
  € 23,76 / doos
€ 1,00

Vermelde prijzen zijn exclusief BTW (21%)

 • Omschrijving

  Zakken voor belegde broodjes met jouw opdruk

  Vetbestendige zakjes voor belegde broodjes & sandwiches - praktisch en veelzijdig. Deze zakken zijn ideaal voor belegde broodjes en snacks. Gemaakt van  bruin vetvrij papier en voorzien van een plantaardig cellulose venster.
  Het cellulose venster is wat minder transparant en melkachtig van kleur, maar je kan wel nog steeds door het venster de inhoud zien en dit speciale venster maakt deze zakjes zo bio! Ontdek al onze belegde broodjeszakken hier.

  Waarom is dit een ecologisch biopack-product?
  Het venster is gemaakt van cellulose op plantaardige basis, dus niet van  op aardolie gebaseerd plastic. Bovendien is het zakje zowel composteerbaar als recycleerbaar door het speciale cellulose venster. De productie van deze zakjes gebeurt in Europa.


  Customize deze belegde broodjeszakken met jouw eigen print!

  • Vergroot het imago en de branding van je bedrijf of organisatie
  • Al mogelijk vanaf 50 dozen
  • Bedrukking in 1 pantone kleur (meer kleuren op aanvraag)

  Hoe verloopt het proces?
  Bij een eerste bestelling maken wij een cliché aan van jouw specifieke print. Bij een volgende bestelling bij ons met dezelfde print moet het cliché niet meer worden betaald, dus valt de clichékost weg.

  We kunnen je een lege template bezorgen van de zak waarop je jouw print kan invullen, hierop is ook de bedrukbare zone zichtbaar.

  Doe je dit liever niet zelf? Geen probleem, bezorg ons gewoon jouw logo in het juiste formaat, dan plaatsen wij gratis je logo en/of bedrukking op de template voor je. We hebben het logo nodig in vectoren en in formaat  PDF, .ai of .eps. Twijfel je of je logo in het juiste bestandsformaat is? Bezorg ons de file, dan gaan wij dit vrijblijvend wel even voor je na.

  Heb je nog geen logo of beschik je niet over een logo in het juiste formaat? Geen nood, onze designer helpt je hier graag mee. We kunnen zelfs je logo ontwerpen voor je! Contacteer ons en één van onze verpakkingscoaches bezorgt je een inschatting van de kostprijs van het ontwerp.

  Jouw print mag je ons doormailen (of uploaden) naar studio@biopack.be. Daarna maken wij een officiële werktekening op in PDF formaat zodat je de bedrukking en de plaatsing van de bedrukking kan beoordelen en (na eventuele veranderingen) goedkeuren. Na goedkeuring bedraagt de levertermijn +/- 8 werkweken.

  no logo biopack  Dit product zonder print

 • SPECIFICATIES

  Meer informatie
  Type Broodzak & pistoletzak
  Materiaal Vetvrij papier
  Formaat Medium
  Kleur Naturel
  Zijvouw (mm) 70
  Breedte 100 mm
  Hoogte 370 mm
  gr / m² 40
  Eco-friendly Ja
 • Meer informatie

  Meer informatie
  Referentie BBAG55251
  Composteerbaar Composteerbaar
  Print Jouw print in 1 kleur
  € / stuk (grootste afname) 0,02 €
  Gebruik Belegd broodje
  Verpakkingen per pallet 100
  Aantal stuks per verpakking 1000
Andere klanten kochten ook