Sterk in ecologische & personaliseerbare verpakkingen

Biopack is dé B2B partner voor groeiende en vooruitstrevende ondernemers. Wij stellen alles in het werk om onze klanten te ontzorgen. Geen gedoe voor jou, een leuke uitdaging voor ons! Biopack staat garant voor een duidelijke communicatie en we doen wat we beloven. Samen met onze gespecialiseerde verpakkingscoaches verpakken we jouw verhaal tot een mooi en kwalitatief geheel. 

Nieuw in ons gamma
Groentjes, letterlijk!
Een greep uit onze bestsellers
Doorheen de jaren

Vind de perfecte verpakking

Ontdek onze producten op een persoonlijke manier. Onze verpakkingscoaches helpen je graag verder in ons inspiratiecentrum in Gistel of wij komen ter plaatse in jouw bedrijf. De verpakkingscoach helpt je graag om jouw verpakking te analyseren en te kijken waar we kunnen meeschrijven aan jouw verhaal. 

Ontdek ons dochterbedrijf voor herbruikbare bekers

Cup Concept Belgium is het duurzame concept voor festivals, (sport)events en attractieparken. Ze zijn expert in herbruikbare bekers en voeren onze eigen productie uit in Europa. Ze zijn graag uw partner voor hoogwaardige bedrukkingen, industriële reiniging, opslag & voorraadbeheer. 

Op zoek naar iets specifieks?
Wij bieden producten op maat aan

Jouw totaalleverancier voor verpakkingsmateriaal

Bent u op zoek naar hoogwaardige, milieuvriendelijke verpakkingen? Biopack is een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We hebben een zeer ruime waaier aan verpakkingsmaterialen: van kartonnen dozen, afvalzakken, draagtassen, opvulchips en plakband tot herbruikbare katoenen tassen. We zijn gespecialiseerd in verpakkingen voor voeding: van pastabekers, drinkbekers, rietjes, verpakkingen voor een brunchbox tot herbruikbare bekers. Wij zoeken samen met jou de ideale en passende verpakking voor jouw product. 

Groene en duurzame verpakkingen

Duurzaamheid staat centraal bij Biopack en we zijn dan ook gespecialiseerd in ecologische verpakkingen. Met ons snelgroeiende assortiment milieuvriendelijke verpakkingen zijn wij al sinds 1993 marktleider op dit gebied. Je herkent onze eco-friendly verpakkingen aan het groene nootje op onze webshop.

Van kartonnnen dozen tot rietjes, we zijn er voor elke ondernemer

Biopack richt zich tot elke ondernemer die op een economisch verantwoorde manier wil bijdragen tot een duurzame economie. Bedrijven uit alle sectoren hebben hun eigen specifiek type verpakking nodig. Of je nu een verpakking zoekt voor webshop, vishandel, bakkerij, slager, horeca, boetiek, foodtruck of apotheker. Wij bieden een totaaloplossing met verpakkingen voor jouw onderneming.

Ontdek ons gamma verzendverpakkingen

We kunnen er niet meer om heen, er worden steeds meer producten verzonden. Wist je dat wij een uitgebreid gamma verzendverpakkingen hebben? Heb je al eens gedacht aan een papieren packaging list, bedrukte tape, rekfolie, kleefband of een kartonnen doos op maat? We hebben alvast een groot aanbod kartonnen dozen op stock. Bekijk ons assortiment verpakkingsmateriaal en verzenddozen om uw producten veilig bij uw klanten te bezorgen.