Samples aanvragen

Van de meeste artikelen kunnen we inderdaad een sample opsturen zodat je zelf even kan uittesten of de verpakking geschikt is voor jou. De samples zelf rekenen we niet aan. We rekenen enkel een verwerkings- en transportkost van 9,5 EUR voor België en 12,5 EUR voor Nederland en Luxemburg (excl. BTW) aan. Als je later een bestelling bij ons plaatst, dan wordt deze kost integraal terug in mindering gebracht.

Hoe vraag ik samples aan?

Je kan de samples hier bestellen op onze webshop en stuur ons vervolgens een mailtje met vermelding van de artikels waarvan je graag een sample wenst te ontvangen.

Wij zenden enkele modellen kosteloos toe met een maximum van 15 verschillende producten. Wil je toch meer verschillende artikelen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Samples verzamelen kost even tijd. Natuurlijk proberen wij dat zo snel mogelijk voor je te verzamelen. Hou rekening met ongeveer 5 werkdagen voordat je de samples in huis hebt.

Of kom naar ons inspiratiecentrum waar je onze producten ziet en voelt. Je krijgt meteen ook persoonlijk advies van onze verpakkingscoach en we hebben lekkere koffie!

samplessamples